Thursday, October 29, 2009

bufday mom!!

SWEET COUPLE!!aawwww!haha
DI PEJABAT(SENYUM LAWAU DIMANA PON BERADA)
xnmpak tua kan???

WITH MY YOUNGER BRO (SATU2NYA ADIK LELAKI)

huaaahhh!!hari yang memenatkan hari ni.
very2 tired but happy la.. Sbbnya yang first, BUFDAY MAMA yang aq cintai..
29 oktober 2009..
hari jadi mama yang ke 40..huaaaahh..tuanya ma!TAPI,awet muda u..mke xnmpak 40 taw! aaaawwww! tgoda i..hahaha..smalam,aq+ayah g cari baju untuk dia n i thought that baju kurang was the expensive one in that shop!pergh!gler grand ar..jgn crita,ble bayar,cecah RM200..haha..duit ayah,bukan duit aq.pastu kteorg pg florist.bli bunga..siap penghantaran ke office dia adalah mncecah RM60.agak besar la. Red+pink Roses..gler cantik yang pnting.RAHSIA besar taw tu..btween me n my fther only.haha..pastu balik..
ALAMAK!lupa..beras habis..lupa nak ckp ngn ayah..dia g bli so ada la modal mau klentong fira yang aq n ayh xjmpe pape pon hadiah 4 oru mom..
"Tu ayah pg bli beras je untuk hari jd mama"
dia pnye riaksi..haha..tkejut..
pkol 12 mlm td,ayh bg la hadiah tu kat mama.,dia punya happy..sronok!pg td dia marah aq coz komplot ngn ayh.haha! (ada lagi kejutan pasal bunga tu..ni baru sikit..hati aq cakap)
tu td ble bunga smpai,ayh crita mama nangis taw....terharu maybe..dia berkhidmat kat Pejabat Pelajaran Daerah Batu Pahat..huaaahh..
jap ag dia balik,msti dia marah aq lagi..hahaha!!

LOVE U SO MUCH MAMA!
SMOGA PANJANG UMO
AMINNN~~

yang kedua,td kat skul,even mmbosankan+ckgu jemor dak2 form 3(buat sukaneka)
lpas rehat dak2 3 BUMI (yang dikenali sbagai klas paling pasif+NERD sbb baca bku je sbelum PMR+tidak mmbuang masa dgn begitu sahaja.klau xde ckgu kat klas,tangn masing2 bgerak siapkan kerja yang bnyk) brubah identiti menjadi 'LIAR' smpai kne sound ngn dak klas lain..
isma bawak laptop,apa lg,ber'DANCING' la yang lain..haha..mmg 'PANAS' gler nak mati la..nasib baik skul tu semua pmpuan..klau ada lelaki,xtdo malam rasanya dorang..aksi 'MENGAIRAHKAN'!!!
hahaha...tu la,bdk2 NERD klau dah gila.bez sangat2 hari i la..kerjanya ktawa jew..


p/s:mlm ni dinner kat mana ek?hotel hopefully!! YEAH!! XDD

No comments: