Monday, October 19, 2009

hang out!~


BP Mall??lama yang amat x hang out kat sana~rumah aq yang ke3 tu taw!!hahaha..lepas gler gian..alhamdulillah,,syukur sgt..dpt gak lepak2 ngn kwn2..rndukan saat itu..huh??total up dlm 7 jam kat sana..

Tgk movie..'TSUNAMI'..klakar+sedih(smpai kluar air mata)+suspen+romentik(part yang paling fary suka XDD)==BEZ YANG AMAT~~makan?jgn crita..sbelom tgk movie,mkn kat MK (Makanan Kampong),pastu lepak kat Food court(sementara tunggu Isma+Malin kereoke) pastu lepak lak kat Old Town..tu yang lepak2..bli air Cool Blog,2 cawan total..bli Papa Roti,sampai bebelas ringgit untuk family..XDD..igt lagi family taw..tgk..balik rumah,penat dia...FUH!! Berganda..hahaha,,.

Erm..tu yang bez...yang x bez???huaaaaah!!!BENCI!!!!!boleh plak terserempak ngn 'SHAHRIR FITRI' with his 'NEW GIRL FREND' ..masa tu riaksi..subhanaallah..Allah je yang taw..sedih+jelez?????wallahua'lam..sakit sangat hati!!!!!!tros x de mood..orang nak happy2..dia lak potong line.ermm..takdir Tuhan..my ex-bf?Kluar dgn mkwe baru???depan mata?Bermesra?????WHAT THE???erm..bior la..(knape dia smakin smart?)yakin wani??oh plez la babe.. SINGLE!pertahankan bnda tu!YEAH!! XDD tapi,sakit hati ni,sapa yang nk dgr?klau la boleh,,masa tu jugak aq nak lempang muka dia laju2!!huhh..istighfar wani..bt2 bersabar~

dah la,xmoh post panjang2..sakit yang amat hati aq.. MOOD: >.< + :((

No comments: