Wednesday, November 11, 2009

dinner?

lalala.. Jumaat ni ada jamuan kelas la weh. Theme:glamor gtu. Malas aq. nak pkai bju kurung je.lnx la orang nak cakap apa.ada aq pnah ksh ke?ada aq amik taw ke orang nak cakap apa pasal aq?lalala..malas nak layan orang2 mcm tu.buang masa je la rasanya.klau dia btol2 kawan aq,dia xkan kutuk aq la.am I rite?

Tmpatnya kat Landmark Hotel.nak dinner kan..amik kau.harganya pon gmpaz!urmmm gtu.tp InsyaAllah,sukses jamuannya..AMIN~aq antara yang incharge ke?nth la..lnx la.klau ada set kareoke,wa mau nyanyi la bai..lagu yakinlah aku menjemputmu- kangen band. lalala..bez woh lagu tu..

xde pon,nyanyi lagu skolah bt kali terakhir.sbb slama 2 bulan kte xkan nyanyikan lagu tu lagi..waaaaahh!!! SEDIHNYA!! apa jd klau next year ada yang pndah?or aq yang mati ke?xde sapa taw masa akan datang kan..lalalala..aq sayang lak nak tinggalkan skolah tu..tp xnak skolah tu lagi klau boleh..kje rumah banyak sangat.. :( T.T

slamat la korang2 smua k..luvu allss sooo much!!

2 comments:

Putra Al-Maliki said...

nie dinner perpisahan ker?

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

wani said...

xla..jamuan kelas la..
stiap tahon ada..
tp next year kan masok form 4.
ada yang bercita2 nak kluar dr skolah tu.. >.<