Sunday, November 22, 2009

Family Day?

Pejabat Pelajaran Daerah Batu Pahat

huaaahh.. ku malu.. pagi2 sampai je dkt pkarangn PPD (tmpat keje mak ksayangn aku), baju yang ku pakai sama dgn smua staf dan pgawai.. wakaka.. ni rasa nak show-off ni..

"Ayah,baju ni sbenarnya untuk siapa?"
"Patotnya pgawai n staf je.. dgn husben n wife je la.."

Kalau boleh xnak tron je dari kreta tu taw x.klau boleh bkak baju, mmg aku bkak tp xkan nak tlanjang..xde bawak bju spare meyh.. =.=" memang malu sangat3!! xtaw nak gmbarkan.. tp ble dok ramai2, ramai gak ank2 staf pkai bju tu..mle cool sikit..the end aku buat donno je.. Time nak g toilet, jmpe mak cik ana.. (kwn mamaku tp sperti kawanku, disebabkan aku yang terlalu peramah n open..wakakaka) salam dia..pastu ajak aku join main game skali sbb baju dah sama. (dalam hti agak bengang! hoho!!) xpe, aku xske makan hati sbb buat sakit kpala je.. towl x?

First ada bacaan doa pastu spatah dua kata dari Pegawai Pelajaran.. memang spatah dua kata je la..klakar + sporting sangat! chaiok TUAN! kemudian, aktiviti kteorg snam erobik.. GEMPAKSS!! i loike!! bez sangat9.. enjoy yang amat la.. pastu, aktiviti mwarna n makan2..padahal bru lps senam.. tp aku xmkn pon.. mkn roti je.. my fave food tu..wakaka..

lepas tu, ada la aktiviti yang cantik menarik tertarik kau mmg gempakzz! huhu.. caya larh.. time tgh ddk2 tu, Pn Hjh Rohana@ mk cik ana(guru besar cemerlang kot kat bp,xsilap aku la) ajak aku join dia pnya group main game bnda alah nth.. di bawah mntari yang panas lagi terik aktiviti ini diadakan.. aku tidak tahu namanya.. >.<>

kmudian ada cabutan bertuah, mak aku dapat multi cooker.. tu la nama yg aku berikan ngn bnda alah tu.. xde gmbar.. sorry disbbkan terlalu mals nak upload gmbr.. ^.^"

banyk lg nak crita tp malas nak taip.. ni pon dah cukup pnjang dah.. =.="

.....................................

kau mmberi ku harapan palsu!! kau 'mengayat' aku sampai aku jd mcm ni.. u make me laugh.. but at the same time, u make me cry babe.. aku xtaw nak cakap mcm mne lagi dah.. sayu hati ble tgk gmbar kau.. =.=" kau stiap masa buat aku ktawa tp aku sedih sbenarnya! sbb kau..huaaahhh!!! ma, tolong wani.. (TTT.TTT) aku sanggp tunggu kau.. wakaka.. <-- ayat jiwang dah kluar da ni.. baik aku stop menaip..nnti lagi mlalot.. susah nnti.. malu ngn para pngunjung blog aku.. huhu..

wassalam~ sorry klau ad sape2 trasa k.. >.<

No comments: