Wednesday, November 18, 2009

! I MISS U ALL!



aku sungguh merindukan kalian smua la beb..

T.T

next year naik skolah, ada yang dah xde kan? Ada yang dah pndah ikot family, mcm2 la..

tu blom lagi nnti bln 2 or 3, yang dapat tawaran ke asrama pnoh, integrasi (T.T) nostalgia.. my parenz xkasi mohon (TTT.TTT) mnangis satu malam! Hopefully xde fmily aq yg baca post ni..huhu..

trasa sdih apabila bnda yang baik kte nak buat, tetapi di tolak oleh kedua2 ibu bapa kita..

xpe la, stiap yang berlaku pasti ada hikmahnya! Kuatkan hati!

gonna miss u all la!

Pn Siti Mahawa cikgu kelas yang spoting la! Sabar mlayan krenah kami yang agak nakal! wakaka..

This year, maybe xde lagi open house KOT..so nya, next year akhir tahun, insyaAllah aq akan kompol korang smua2 ni k..

Moga2 tercapai.. AMIN~

2 comments:

+akufobia+ said...

kehkeh.doakan semua baikbaik je.

wani said...

btol..AMIN~

padahal baru brapa lama je tinggalkan dorang..waaahh~!