Monday, November 16, 2009

istighfar bnyak-banyak

huhu..td kluar ngn family. mcm dah lama xtgk dunia luar.. (lama sgt memerap dlm rumah) dunia ku bgn tdo, solat, makan, main komp, tgk tv, bt kerja2 rumah pape yang ptot, yang pnting mmg xkluar rumah la. Td tu pon kluar makan je. Skali kluar mcm2 aq jmpe. Astaghfirullahal a'zim.. Dasyat! mse nak ddk makan je, cina blakang meja boleh buat tmpat tu dia punya taw.. Malu aq sbagai rkyat Malaysia jd mcm tu.. Pmpuan tu dgn slambanya 'kiss' pkwe dia dgn xtaw malunya!! klau kat pipi tu, aq xde la ksah sangat babe.. Ni masalahnya, mmg xspatotnya ku lihat di umur ku..wakaka.. ayat xleh bla! Malu sgt taw..dgn prasaan yang xtaw la nak cakap mcm mana, aq bgn balik, pg bsoh tgn.. Tu satu, yang lagi satu, waitress yang kat stu pon sama je taw.. Dorang xde la smpai kiss2 ni, cme pegang badan je ajak turon bawah.. sbb tmpat aq makan ni, 2 tingkt. xtahan, aq mle la bkak mulut crita ngn parenz aq..yang peliknya, fmily aq xprasan pon bnda2 tu smua berlaku.. padahal kte org dlm satu tmpt yang sama kan? Ayah cakap, tu bru sikit, klau kat KL, lagi trok.. ye la kot.. erm.. syukur sangat tinggal kat Batu Pahat, nak kata 'low' xde la.smua ada dah kat sini.. ALHAMDULILLAH~

2 comments:

Mr. Cuz said...

mmg mcm tu zman skang ni..jgn terikut sudah la ek..huhu
jge mate tu yg penting..jgn asyik dok tgok je..huhu

wani said...

insyaAllah..iman kne kuat taw skarang..klau la mlayu bt mcm tu, mmg wani sound..muahaha..klau brani la kot.. >.<