Friday, November 13, 2009

Last day skul..

lalalala..Hari ni ku terpaksa datang akan disebabkan kne pulang bku teks.huaaahh~ tu yang pertama, yang kedua, sebab hari ni aq last day skolah~ sob sob sob.. T_T sdey ke? (no feeling la bai) mlm ni jmpe dorang lagi sbb jamuan klas.. pergh tahon ni budak2 3 BUMI, kayas2.. So nya, makan la kat hotel..hahaha..Gempakzz gitu..sronok gak..td kat skolah, ku menghabiskan masa dgn 'BERGOSSIIPPSS' je (bnyaknya dosa hari ni~).. huaaahh.. bual2 kosong buat kali terakhir ngn kawan2 untuk 2009.. T.T huhuhu..sdey lak yang part ni.haha. dah la, stakat ni je yang aq mampu menaip. hujan la u.. tdo yok.. =.=" sape2 nak ikot aq g tgk cte 2012? JOM~ date ngn aq cepat.hahaha.. bak kata arque, umo 15 tahon, hingusan lagi nak couple2 ni.. lalalala..
I'M SINGLE N NOT AVAILABLE~ XDD

No comments: