Saturday, November 14, 2009

last day skul..

FATIN SYAHIRAH n FATIN NABILLAH (lalala..my bestie lorh) masa ni gmbar last day skul..masing2 xbnti cakap..hahaha..bedekah?no. 1 bai.. :))
AINA MAHIRAH n FARY (my bestie too lorh) yo'o gler aina bercerita pasal...rebonding rmbut pergi ke....... alamak.. biarlah rahsia geng kteorng..malu mau crita..hahahaha..
syok2 crita, tangkap muat.hahahaha..x leh bla towl la masa ni..mcm org kne tangkap khalwat.. (aina n faryla ni) amacam? scandal ni..hahaha.. owh no!!! yuri? juz kidding lorh.. ^^
AMALIN, ISMA n AQ.. alamak..buruk nak mati mke aq.wakakaka..malu towl aq klau bgmbar kat skolah.buruk smacam la beb!! yang lain, ble kat luar cantikss + jelitas u alls taw! awww!!hahaha..
PEGGY n SIN YIN.. alamak.. bdk nerd bai..pandai lak tuh..awww!
YANA!!!! (bestie gua!ddk dpn aq kat dlm klas.gler pandai nak mati ar dia ni!karangan slalu jd contoh dlm klas..kteorg slalu sangat salin karangn dia ni..pandai + genius!klakar nak mati ar dia ni. klau bdekah,xbnti la beb!sayang kau sangat yan!!) HIDAYAH, SYAMIM
IZZATI (ktua klas kteorg) n YAYAH (the cutest girl in the class..bg aq)
WANI (kmbar nama aq nie..lalalala.. >.<) n AISYAH (aq amik gmbar ni smua dlm blog dia..wakakaka..mekasih bai!minat gler ngn anime)
AMALINA (otak sama gler je), IKIN (pergh!ni lagi sorang,pandai,penolong klas kteorg), INSYIRAH, (the cute girl..kcik je.comel gtu..aww!) n AINI (kuat ktawa,klau dia ktawa,aq pon ktawa skali.xleh bla) dorang ni satu geng~

p/s: aku sayang korang ketart2 taw!!! sayang sangat9!!sukar di ungkap ngn kata2.. T_T

No comments: