Sunday, November 22, 2009

MRSM?

hari apa nth hari tu ayah suroh cepat2 pg datang depan sbb masa tu aku dkt dapor tgh bsoh pinggn.. rpe-rpenya ada surat.. MRSM dah panggil aku pekse 7/12.. ku trasa malas mau pergi.. huhu.. tapi akan disbbkan oleh terlalu menebal untuk kluar dari skolah tu, aku memang kne pg gak..

bak kata kawan yang aku tgh rapat,

"pergi buat elok-elok pekse tu..future cerah ko taw."

hoho..dorongn + semangt..sorang kawan aku pon aku xbg taw lagi...malas.. korang dah dapat lom weh surat? nnti aku call korang arr ea.. serius, malas nya mlmpau-lampau..tp klau pkir- pikir balik, rugi klau xpergi..nanti la decide.. lama lagi bln 12.. ada lagi 2 minggu..

..............................................

maak kpd rakan2 blogger skalian..tgh xde mood nak blogwalking, swimmig, jumping, dan sbagainya..ramai dah yang benti @ menstopkan blog masing2.. malas nak tap panjang2..

wassalam~

3 comments:

Ziki Aki said...

g la mrsm.. bgos mrsm tu.. kalu perform senang nak g luar negara.. gud luck k..

Ziki Aki said...

g la mrsm tu.. bgos tu.. kalu perform senang nak g luar negara.. gud luck anyway..

::PaRad!se 0f loVe:: said...

yup..btul tu dik..g je amik exam tu..x ssh pon..hehe..

sgt best bila dok mrsm..cam2 pengalaman adek dpt nnt..

gud luck k!!