Tuesday, December 1, 2009

posting!

salam buat yang membaca..aku taw mmg xkan ada orang baca..mungkin je kot..haha..

lantak la..aku dah xde mood nak online skarang ni..ada pon cme bkak youtube.. layan lagu2 yang aku minat, orang cadangkan, mcm2 la..

penat la jgak..dri hri apa nth hri tu tolong org rewang kat umah nenek..mak cik aku kawin.. <--org kuat ni.. XDD

pastu, skarang aku akan hbiskan masa dgn mmbaca novel dan jarang online.. sorry yaw.. >.<>

pastu aku buat keje umah, masak nasi, kemas atas, kemas bawah, bilik, sdai kain..tu smua aku buat dgn bntuan adik aku..fira..bukan buat sorang2.. ngee~ XDD

..........................................

pasal 'orang' tu?dia dah taw dah..aku bagi taw dia..huhu..slamat~ xde pape lagi dah.. >.<

ada pape lagi?dah la..malas nak taip panjang k..

wassalam~

6 comments:

Putra Al-Maliki said...

selamat memulakan hidup baru.. =)

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

'AQILAH said...

saye tengah baca..

Dia.Honey said...

rilexxx :)

Dia.Honey said...

rilexxxxxx :)

NICK IRFAN said...

xde sape baca? ni sy komen ni tgh baca la ni... hehehe

wani said...

thanks la u all..wakakaka.. XDD