Thursday, November 19, 2009

sabar itu melambangkan iman.


muahahaha..main larong je kan yang 'sabar itu melambangkan iman'.. Xtaw la btol ke tidak.. Sabar aje la dik..

mungkin xde rezeki mu..tp ku pasti yang kau msti dapat 5A!! YEAH!! nnti kte check up balik yek.. satu family pg cek balik krtas kau huh.. Mesti ada ksalahan pnandaan.. Ku SURE 100% pnye..

Doa banyak2 yang cikgu tu msti salah tanda..jgn sdih meyh.. be cool babe..

Ku sedih, ku hampa, ku kecewa, tp, hanya padaMu ku cerita.. hanya padaMu ku mngadu..

..................................................

huhu.. one n only..huhu..tanpa ku sngaja.. Kau pandai, kau genius bagi ku, kau baik, kau pandai buat ku ktawa, kau caring, kau klakar, happy go lucky, mcm xde masalah, kau sporting yang pnting bagi aku.. huaaahh..dan skarang kau ada dlm hdp ku? wakakaka.. single wani, single.. muahahaha..jgn risaw la.. aku akan mempertahankan azamku.. lagipon kau pon dah ada yang punya kan? huhu..sayu hati..harapnya, kau xbaca post ni yaw..

T.T

^.^"

2 comments:

nurkasih said...

alahaiii comey pic die lam nie....
camat malam dear cyunk..hihihii

wani said...

tu adik wani la kak.. >.<