Monday, November 9, 2009

tomorrow?

Td kat skolah? Apa yang bez ek? Sakit prot yang amat bebeh.. Tidak terkata2.. Tuhan je yang taw.. Ermm..td kat skolah Pn Zalina (guru agama) mengingatkan kmbali yang kta ni blom bebas spenohnya.. Tidak bermaksud dah habis PMR,kta bolah 'ENJOY' bagai nak rak.. Huaaahh..trasa la beb..hari tu lpe diri jap.. Macam orang lupa daratan. Cikgu ingatkan,aq lak yang trasa. Klau trasa maksudnya kita pon ada bt skali la kan? huaaaahh.. Ya Tuhan..Ampunilah dosa2 ku..(ceh wah..hahaha) 'Iman ana al yazid wayankus..skejap naik skejap tron..' lalala..smua orang mcm tu kan..

Esok pergi Kluang naik kreta api..agak excited sbb xprnah pon naik knderaan tu..??? apa la yang akan jadi esok kan? Naik dari kluang ke Johor Bharu.laalala.. Dah lama x turon JB kan.. Trasa rndu lak.. Klau ngn family boleh ajak daftar tros ke SMIH.. hahahaha.. (BERANGAN LA KAU WANI!!).. Tapi kan..Skul tu 'macam' bez taw.. Budak2nya pon pramah..yang pmpuan lom knal sorang pon..Macam mana ek..agak2 sapa rasa dia anak jati SMIH, g la contact aq..yang pmpuan je.. Yang laki aq xinvite pon.hahaha.. Juz kidding lorh.. ni email ym aq.. nak add? add je la.. aq akan approve..InsyaAllah klau xde pape aral mlintang..sesapa je la yang nak add..aq xkisah langsong. nursyazwaninizam@yahoo.com

Kpada manusia yang mnjelma sbagai 'GUEST' di chat box.. Aku nak mnx maap ni.. Aq ada mngumpat kau. hahaha..jujor ni..Kau kan yang swoh mnx maap scara ikhlas.. Aq ikhlas sangat ni mnx maap ngn kau..Adakah aq jenis yang mudah melenting apabila ditegor??? jawapannya adalah.. YA!!YES!! YA sama skali kuat 'PANAS' hati apabila ditegor..lalala..smula jadi mcm tu ke?ye kot..tp skejap je pastu cool balik..huaahh.. Tapi aq agak pelik..Sipakah kau? Aku trasa sperti kau mngenali siapakah diriku ini..lalala..klau kau btol la kawan aq, tros terang je la bai.. Aq xmarah..aq x sakit hati ngn kau lagi.. ^_^

Kepada rakan2 ku yang lain + sesapa yang mmbaca.. aq nak mnx maap gak klau aq ada terkutok, termengumpat, terkeji, termarah xtntu hala, ter bad mood xtntu pasal.. AKU MINTAK MAAP SANGAT9 DENGAN KORANG OK.. Alamak.. Aku takot nak cakap ngn korang2 smua mcm ni face 2 face.. Nanti hati I cepat tersentuh U.. Berjujuran air mata I kang xde siapa nak tolong lap kan..kah3..Gurau je la.. Anyway.. I'M SOO SORRY GUYSSZZ..

Korang smua..datang la blog kawan aq ni..hahaha.. My bez fren la dia ni.. Hidop sama2 sjak darjah 1.. Tapi mula rapat sjak form 1. hahaha.. Ayah n Fatin,bagi aq upaha aww.hahaha..Agak klakor arr.. GO BEBEH .. >.< YAHOO!!

p/s:mamaku sponsor ku untuk hari esok.. Yahoo.. Thanks yaw ma.. Luvre u so much la..mmmmmuuuuaaaahh!! hahhaha..

2 comments:

Putra Al-Maliki said...

dah habis pmr yer.. rase2nye boleh dapat 8a x ? mesti boleh kan...

wani said...

insyaAlah..doakan kejayaanku ye bang..huhu..gerun lak..
>.<