Sunday, December 13, 2009

ALHAMDULILLAH!

huaaahh..banyak dah yang berlaku..

smalam hari yang bahagia.kluar rumah pkol 1.30petang klau xsilap..pastu pg rumah orang buat kerja kawin..then stay umah nenek..belah mak..dalam pkol 5 kot..pergi BP Mall..mle2 pg maxis centre..apa dah jadi ngn nombor aku ni..xdapat trace sbb aku xbawak ic..wakakaa..memang xleh bla..then bli nombor baru..ni no lama.. 0127370342.. nak?call la..klau ada orang angkat, sure tu bukan orang..wahaha..tp nombor tu still digunakan kadang2 kot..tp dah xpenting..sayang taw nombor tu..banyak dah kenangn..hoho!!pastu,jalan2 jmpe jam..alah jam RM20 tp yang nampak branded tu..kan dah mlmbak kat luar kan?hahaha..bli..sememangnya, aku memang suka mengumpul jam..ble nak pkai pon aku xtaw la..total aku dah ada 3 jam..yang real branded, satu je..wakaka..yo'o gler cakap..pastu pg POPULAR..bli novel..cuti ni, aku berjaya mengumpul 4 buah novel..waaa!!! I LOVE IT!!! yang penting, memang aku xkan pinjamkan kepada sesiapa pon..amacam?aku memang dilahirkan agak pelokek klau barang tu aku suka.. >.< novel tu aku minat sebab ada sebab..memberikan ku banyak makna...genre love la of coz beb..but no sappy doppy love ni k..ending dia bez..no lucah2 k..halal.. hahahaha..then pergi umah atok lak..belah ayah..lepak2, gelak2, pastu balik,..smpai umah pkol 11 lbeh kot..malam..mandi, tros online!heh..activekan nombor baru..sure gempak..aku cntacct kawan yang aku sayang je..wakakaka..jahat aku ni..

hari ni?kluar rumah je dah kne 'piiiwit' ngn dak2 lepak depan rumah..wahaha..depan rumah tu taman permainan, sonya ada la mamat2 yang xdiundang lepak kat depan tu..klakar, bapak aku cakap.. 'tu pon suka' wallah..klau aku pandang @menoleh yang buat piwit tu, nmpak sangat sayang, yang aku ni 'PEREMPUAN MURAHAN' aku xlayan la mamat2 mcm tu.. i dont like..manusia yang tiada masa depan je loitering mcm tu kan?plezzzz la! pastu td baru balik dari umah mak angkat aku sbb jiran lama tu buat kerja kawin..pastu ada orang tegur..

'Wani,SOMBONG!'esh..xpahal mamat yang panggil aku ni..dah la aku ni rabon,, xnampak, xpkai spec..rupa2nya, scandal aku masa dulu.. wahahahahaha!!!!!
'dah makan weh?' aku lak bersuara..
'Blom' mke bleh siap innocent gler nak mati mamat ni..wakakaka..
'Asal xmakan lagi?' tnye la balik..kononnye still 'CARING' mcm dulu..
'Abis tu, Wani xnak suap' WHAT THE HELL HE TALKED LIKE THAT??? wakakaka..

dengan mke slamba aku pon layan je la..nak suap tangn dah penoh pegang barang..wakakaka..

ingat dlu masa celebrate birthday, kat kdai dia ni..pastu, bleh siap ada suprise untuk aku..malu gler!dah la ramai orang..DIA SUAPKAN AKU CAKE in front of my family.pastu dia whisper kat tlinga..'bufday beb'.OISH!AGAK MARAH YANG PART NI! malu! orang lain pon tgk aku lain mcm..bufday gurl huh? terkedu! at last, makan je la.. dah dia nak suapkan.. parenz aku pon senyum je! MAMA!!!! TOLONG WANI!!! dalam hati dah macam tu dah..wakakaka..nasib baik dia x buat macam2 lagi..malu!nasib dia smart on that time..waaaa!!!cair dowh..hahaha..

tp tu semua kenangan..kan?dah sudah..smua macam family sndiri..no one in my heart..kcuali sorang..one and only kan wani?biar hati dan dia je la yang taw.. >.<

5 comments:

dAk c0mEy said...

haha..aku komen..yg part akhir uh..aku taw sape..wakaka..one and only kn sayang?ermm.."biar larh rahsia"huhu.. n.~

wani said...

kuang ajor la kau dik..sebok je..kau pon taw kan?huaaahh!!! AKU SAYANG DIA!..huhuhu..miss him..dia dah lain kan?jadi playgurl balik yok dik..wakakaka.. XDD

NICK IRFAN said...

la... x pkai dh ke no 2? bru cadang nk kaco td? hahaha ni tukar no ni sbb salalu kena kaco kan? eh! lupa nk bgthu klu nk beli no maxis baik beli hotlink youth club best!!!! hehe

Lovely Emy said...

hehe, sweet memories kan.. :)

tp dpn parents.? erkk, segan nya..

wani said...

-->NICK IRFAN
muahaha..bez..call la..kadang2 je on no. tu kot..memang pkai youth club pnye..berbaloibaloi..wakaka.. XDD

-->Lovely Emy..
huhu..memang la sweet memories..tapi segan dia..tebal mke ni..ya Tuhan..malu gler!!!hahaha..tp bez.. XDDD