Monday, December 28, 2009

no mood huh?

salam~

aiyyo..lagi bpe hari nak naik skul huh? memang xde mood sbb result gler trok nak mati+hidup balik+buat aku cool(sbb redha huh?entah la..) tp tetap sedih (sbb xdpt trima hakikat?) L.A.N.T.A.K la..nak pindah skolah Dato' tp parenz xbagi "wani nak msok skolah Dato' pastu tros masok skolah budak2 jahat" tu la ayat bpk aku kat mak aku..huh? adakah aku akan jadi lagi gler trok?adabnya?bahasanya?imannya?wakakaka.. XDD we'll wait n see.. expect the unexpected my honey..

sure ar dapat klas blakang punya..amacam?hahaha..jangan la makin trok wani..gler xleh trima result ni..slip pon aku dah campak mana nth..(serius, aku x ingt!!) "kau dah besar,da ada akal.taw mana baik buruk, hukum hakam" lebih kurang la amir cakap mcm tu..gler one n only ke?wakaka.. XDD last nyte dia burn RM6@2 jam gayot..dia yang call..wahaha..jimat duit aku..xsangka pon..ada dia nak buat kat pmpuan lain? nth la..aku cme minat je kat dia..love? not yet hadir la prasaan tu kat dia..juz as fren kan? scandal je..sedih happy jelous pape prasaan pon, ngadu ngn dia la..

dah nak naik skul kan?so nya, NO MORE INTERNET, PHONE, ASTRO, apa nth lagi.. PADAN MUKA KAU WANI!!! result gler trok, ni la akibatnya..yang penting, mcm mana nak contact ngn amir ni?hahaha.. (otak xde pikir lain la kau!) nak recheck?xpayah la..malas nak layan.. MALAS nak beli kasot, beg, baju skolah, pape yang berkaitan ngn skul..next year blajar jadi budak sederhana.. MULA DARI BAWAH! nak terminate blog..tp sayang lorh..xpe, save.. anyway.. HIDUP KNE COOL BEBEH.. dah la..penat nak taip.. chow~ "shut the fuck up" nak sangat sebut ayat tu kat orang yang aku marah.. XDD

4 comments:

.fatinnabillah. said...

beb,rsult kw ok la..jgn la sdih,sepeem ad lagi.

ZihNuN FaTiN said...

semangat k wani!fighting!=)

nurul hidayah said...

result adik wani ni berapa??adik akak ad agak sebaya ngan wani..

wani said...

huhu..makasih kak zihnun..gler terharu! T.T
wani dapat 6A2B la kak dayah..