Friday, January 29, 2010

SDAR Antara 20 Sekolah Berprestasi Tinggi



Senarai penuh SBT

Sekolah Berasrama Penuh (SBP)
1. Sekolah Tun Fatimah (Johor Bahru)
2. Sekolah Dato' Abdul Razak (Seremban)
3. Kolej Melayu Kuala Kangsar
4. Sekolah Seri Puteri (Cyberjaya)
5. Sekolah Menengah Sultan Abdul Halim (Jitra)
6. Kolej Tunku Kurshiah (Seremban)
7. Kolej Islam Sultan Alam Shah (Klang)
8. Sekolah Menengah Sains Tuanku Syed Putra (Perlis)
9. Sekolah Sultan Alam Shah (Putrajaya)
10.Sekolah Menengah Sains Muzaffar Syah (Melaka)

Sekolah Menengah Harian
1. SMK (P) Sri Aman (Petaling Jaya)
2. SMK Aminuddin Baki (Kuala Lumpur)
3. SMK Sultanah Asma (Alor Setar)
4. SMK (P) St George (Pulau Pinang)

Sekolah Rendah
1. SK Seri Bintang Utara (Kuala Lumpur)
2. SK Taman Tun Dr Ismail 1 (Kuala Lumpur)
3. SK Bukit Damansara (Kuala Lumpur)
4. SK Zainab 2 (Kota Bahru)
5. SK Convent Kota (Taiping)
6. SK Bandar Baru Uda 2 (Johor Bahru)

apa je yang nak cakap ni?gler dasyat la SDAR!!!CAIYOK2!! gler kagum ngn skolah kau weh?huaaah~~~ slamat taw! aku doakan kau dapat 10A+ dalam SPM..janji aku, kau dapat je 10A+, aku blanja je apa yang kau nak..janji xlampaui batas..aku taw kau msti baca blog aku punya la amir..tp xnak ngaku ngn aku kan?baca dalam diam+xtinggalkan pape kesan?haha..pape je la..

sayunk kau like orang gilak. AS CLOSE FREN~ xlebih taw!

4 comments:

Sendra said...

geram betul kenapa lah MRSM tak masuk langsung??!!haihh..sedih tw..

wani said...

hahaha..mrsm?sebab mrsm separuh swasta la bang~

ninim said...

kalo betul ngan amir pun pe salahnya

wani said...

ngn amir?mksud?relationshp?blablabla~ hahaha..anggap dia abang je la kak..dia tu exam besar tahun ni..biar dia blajar dlu..wani pon xmau kcau dia.. (tapi dia super genius~) XDD