Friday, January 22, 2010

sialan!

huhu..mau crita ni..sapa xsuka, bla dr sini ar..xpayah baca aku punya blog..ada paham?sbenarnya,x expect pon sampai nak 161 followers..haha stakat ni la..hari jumaat,22/1/2010 pkol 1:23 petang.. ayyiioo..ku trasa sungguh lonely taw..sakit hati!!!!dengan mamat sorang ni..memang jahat towl dia ni taw..haha..xpahal..dia xde buat pape pon kat aku..cuma, aku je mlebih..stiap hari taw, mesti ada pikir pasal dia..serius..setiap hari..stiap yang aku buat, mesti ada sangkot paut ngn dia..contohnya.. aku baca novel, ada part yang dia penah buat kat aku..masa tu aku tgh down ngn dia..dia boleh suruh aku cakap "I DONT HATE U" dengan suara dia xleh bla..innocent gler!mana la aku xcair bang oi!huh!entah, sakit hati la yang penting..ngee~ sebab?sebab ada sebab. =.=

td?ermm...sedih sikit..sayu gler kat skolah..rasa nak nangis, tp tahan..malas nak layan sangat prasaan aku ni..nanti ble mata da brair..payah nak benti..sebab?mamat tu satu hal.lagi satu, aku tgh menghitung jam untuk tinggalkan fariza n dia tinggalkan aku..haha..ayat mcm couple da aku tgk..dia dah nak pindah skolah da pon..huaaahh!! GONNA MISS U DAMN9 MUCH HONEY!! huhu..kat sana jaga diri elok2 aw..blajar berdikari..ble dah dok hostel, semua benda kene buat sendiri..ada pape, call je phone aku..klau xangkat, call umah k..aku mesti ada punya..sory la td aku xlayan kau sangat..sebabnya, aku tgh pikir, lepas kau pergi, aku nak duduk ngn sapa.n riuh ke aku ngn orang tu.n boleh ke aku nak hidup?sebabnya, klau ada pape hal, aku slalu crita ngn kau..lepas ni aku nak crita ngn sapa?aku dah la SINGLE N NOT AVAILABLE! huhu..sedih..sob9..xde orang dah lepas ni nak aku kongsikan BIG SECRET..dah la, penat nak taip panjang2 lagi..BANYAK SANGAT NAK CRITA,API XDE MOOD LA.. homework xnak lagi banyak aw..macam apa je..penat nak buat! INGAT AKU ROBOT KE NAK BUAT SEMUA TU?

p/s: amir--> klau kau baca benda ni, aku xnak kau tanya pahal aku marah kat kau n..aku memang xkan msg kau sampai aku reda..n aku xkan angkat kalau kau call aku.

fary-->sorry gler aw..bnyak sangat aku kne pikir..xde niat aw xnak layan kau..gler sorry. SAYANG KAU KETART9 LIKE ORANG GILAK!!serius..sayang kau sampai mati..kau ar kawan baik aku sampai mati! tiga tahun weh sama2..susah senang, sama2 kne marah, sama2 kne tengking, smua kita buat sama2 kan?huhu..

2 comments:

+akufobia+ said...

takde pun mood pun da panjangg.kalau ada mood?lalala.

wani said...

hahaha..PERLI!!!! XDD