Wednesday, March 31, 2010

sial gila!

come on la k.
gua da malas la nak ngumpat-ngumpat orang ni.
tp kau gila la bhai.plez la k.
tahun ni aku lom meletop lagi la kan setakat ni.
aku rindu kat amir.rindu kat wan.aku nak laki mcm benz.
aku nak abg mcm kucai.aku nak jd mcm addin.trisy?
td ada benda la kan blaku kat skolah.
sbb tu semua ayat mcm syal gila.

tp malas nak hurai.takot lak smua yang x elok kluar kan.suka hati korang la nak judge aku mcm mana.tp, aku kurang suka cara pemikiran orang yang sempit!orang yang x open.orang yang suka judge orang tanpa selidik!hello? i bukan nak condem k.tp kau tu yang da melampau.tut tut tut, tolong la jgn nak tuduh sembarangn kalau x taw apa yang belaku.ok?sakit la hati ni.kira mngumpat ke ni?who cares?!fuckin' shit!panas la weh.panas gila.ada patot cakap aku xde komitmen dalam kadet tu?woi!!!!aku x datang la kalau aku btol2 xde komitmen!plez la k!aku pindah ke kadet sbb masa kat pandu puteri aku xde kawan!xkan la aku nak cakap yang aku sbb tu nampak la yang aku ni x professional kan?lantak la.i dont care.sure do bro.aku buat dosa hari ni sbb aku kutuk manusia tu.

aku tidak suka manusia yang suka judge orang pada first impression.
orang yang tidak berfikiran terbuka.
manusia yang namanya je blajar sampai universiti
tp bila da ada peluang, bertindak tanpa memikir.

sure, aku akan hormat orang tu apabila dia hormat aku.
dan buat apa aku nak hormat kat orang tu kalau orang tu bual dajal sial dengan aku kan?!!!

4 comments:

+akufobia+ said...

jom cool.mat cool kan ada.sedap.

wani said...

haha.dia baca! dont judge me ok hah..ayat mmg lancang.xleh tahan da. =)

lalala. said...

jom cari laki macam AO (versus) lagi masyukk.haha.

wani said...

wakaka..da usha da tp xde la.. =.=

kan bru publish kat book fair kat PWTC.kan?huhu..sedih.