Saturday, April 10, 2010

don't disturb my life please!

tolong la okey.
nak call jgn la mainmain.
aku tidak suka!
nak cakap dengan aku, cakap betulbetul.
x payah nak guna 'PRIVATE NUMBER' kau tu okey!
'no number' yang keluar.
kalau rindu juz cakap rindu.
TIDAK PERLU MENINGGIKAN EGO KAU TU!
aku pon x pasti tu kau ke x.
tp sapa je yang nak nyorok identiti dia dgn aku?
kau je kan yang selalu buat mcm tu.
okeyokey.
da dua kali kau buat mcm ni okey.
juz, kalau nak mainmain, lepas ni sure aku band kau
dannnnnnnnn
x nak layan kau lagi.


p/s:malas nak pikir lantak kau deh nyah. =.=

No comments: