Tuesday, April 6, 2010

pergh!!

kak miza. =)
wahaha.aku dapat award ni dari akak atas tu.
mana dia usha blog aku pon akuxtaw la kan.
pastu, nama dia KAK MIZA. thank you so much akak. >>.<<
sebenarnya, aku x kenal langsong sape dia.
n kteorang x penah berhubung.
taw2 aku dapat menatang ni dr dia.
ada syaratsyaratnya.tp aku x nak ikot.
boleh je kan?haha.malas la.lain kali la aku update.


nak bagi taw ni kawan-kawan.bku ni dah ada yang translate BM punya ye..aku mencadangkan. ANDA TIDAK PERLU BELI OK. harga dia, RM 34.90. aku membeli dengan happy nya.wahaha..sekali baca, amik ko!berasap jek! teruk sungguh.baik la korang beli original version. English punya. RM 35.50.mana lagi berbaloi?huhu..bukan la nak show off, tp nak bagi taw supaya korang x de la rasa mcm nak hentuk kepala kat dinding.sbb bahasa dia langsong x MASYUK =.= .n aku rasa sungguh MEMBAZIR.tp apa2 pon, crita dia tetap mantap ok.tq la kat PELANGI sbb susah payah translate kan buku ni.apaapa pon, aku tetap appreciate kat Pelangi ok! XD(tergerak nak bli sbb aku pernah bli Harry Potter versi melayu.okok je la.)hehe..okok.enough..

............................................................

td maghrib..
'Wani!bangon!apa nak jadi tido maghrib maghrib ni!'
aku try kelatkelat manis kan muka.buat muka toya.PENAT WOK!!!hw aku xde hari ni.so rehat la kan.tapi terlajak lak.adeh. =.="
'Turun bawah ni makan.'
macam nak gelak je kan.dah marahmarah,then baik balik.mak aku tu la.hailarh.garanggarang manja.! XD sekali turun tengok Secret Recipe nyah.mati aku.mcm heaven la kot?bangun2 tido da la maghrib, dapat makan yang jatuh dr langit la kot? haha.tp aku cepat muak.so, makan sikit je.huhu..

6 comments:

+akufobia+ said...

siapa nak belanja ku secret.naknak.

wani said...

jom datang bp. haha.

aMm said...

story dia mmg best..perfect..
lawat blog saya..
http://storyaboutmuhaimin.blogspot.com/

wani said...

hehe..perfect!manthap!blushing. hahaha.

sevunation said...

eh, yg buku tu..ada yg baru la..eclipse mcm tu..new moon kat da lame..yg eclipse tu bln 6 ni kot kua muvi die

wani said...

heh..taw.da lama gila kuar.lama gler ok. XD

xpe..orang baru minat la cte tu. HAHA