Monday, April 5, 2010

sape kau dowh?!

Seremban, Negeri Sembilan arrived from google.com.my on "!LoVe LiFe!: naik skolah.." by searching foramiruddin ramdan.
14:19:07 -- 2 hours 53 mins ago



again. now what huh??


xsuka la awak.tolong la ok.apa ni?


jangan main2 boleh x?kita x suka.!

2 comments:

+akufobia+ said...

tak suka kerana?

wani said...

menyebok.huhu..dia datang tanpa izin.wahaha.xde la..masalahnya selalu sangat kan.mcm nak..nth la. xtaw nak cakap mcm mana.mcm mengintip?mcm nak taw life wani?hoho..xtaw la..takot empunya diri or makwe dia yang dtg blog ni.masalahnya, dari seremban.tmpat pmpuan tu n mamat tu sekali.lagipon dia datang dari google.n sure dia taip 'amiruddin ramdan' kst google tu.then kuar la post 'naik sekolah' tu.x suka... =.= try la.bnda yang sama akan terjadi.dalam seminggu tu kalau perhatikan, ada la dalam 4 5 kali dia datang.dari tmpat yang sama.

(haha.mcm karangn da ni)