Monday, April 19, 2010

sorry u all

maybe korang carikan mana la pg 'http://syaz94ally.blogspot.com' ni.aku tukar url untuk beberapa jam yang lalu sebab aku terlalu marah dan terlalu marah dan sangat marah.sebab..aku da taw kot sape stalker tu.kaum kerabat 'dia' jugak.SO WHAT?!I DON'T CARE OKEYH!and...ble aku bukak blog aku ni tadi follower aku sampai 247?!what the???!!!!aku memang mcm susah nak pcaya la kan.datang dari mana doe manusia manusia yang follow aku ni?kan aku tukar url?mana dorang jumpa ni weh?wahahaha..aku mcm gelakgelak sorangsorang kan tadi.mcm bangang doe.serius.agak pelik untuk seketika jap. XD

tapi lantak la kan.aku x kisah.
pastu ada akak ni sound aku..
liyana kot nama akak tu.

"blog nampak cantik dengan dihiasi salam pada atas blog.tp.....

behave yourself dik"

akak, masa tu, xde sapa pon yang taw url wani kak.sorang pon xtaw.skarang wani baru tukar.
yup.bahasa yang bawah ni post aku mmg buat aku mcm.... "bapakkk ahhh!aku ke yang taip sampai mcm tu skali?!wakakaka"bahasa ku tgh marah kot?emmm..sorr again.

and to you STALKER!!!!!aku x kisah la kau nak hidup ke nak apa ke, aku x kisah LANGSONG!!kau datang blog aku jangan buat kecah la ok.aku kurang suka.

4 comments:

+akufobia+ said...

boo stalker.

wani said...

BOOOO!!!!

haha

mysara said...

ish, ntah pape btul...
yg nk mnyibuk tu pe sal plak...
stalker2....

wani said...

ish ish ish.

HAHA

lantak dia la kak.malas wani nak pikir.