Friday, May 21, 2010

cuak lagi

Seremban, Negeri Sembilan arrived from google.com.my on "!LoVe LiFe!" by searching forhttp://syaz94ally.blogspot.com.
10:56:34 -- 3 hours 1 min ago



tq bcause da jadi lebih bijak la sayang.HAHA aku still rasa cuak lagi sebab kau selalu datang blog aku.huaaahhh..

...........................................................................



dia yang last! (hujung)




dia...dia....dia......

HAHA

<3




12 comments:

mysara said...

amboi3...:p

+akufobia+ said...

kenapa dengan dia?

wani said...

mysara

amboi amboi amboi!

HAHA

<

wani said...

+akufobia+

dia....diaa....dia...

HAHA

SuriaSyafiqahMohdDin said...

hah? abang fairuz?

wani said...

kau kenal?HAHA

Kawan je la.jangan risau ok! XD

SuriaSyafiqahMohdDin said...

budak2 sederet ni semua aku kenal wani....

wani said...

HAHA masak la aku !.

jangan sebut pkara ni kat sekolah taw.semalam ayuz bawak phone, nak amik pic aku bg kat abg dia.tp aku x nak.malu doe.then, maya dengar. 'owwhh..wani couple dengan abg fairuz ea?' what the??!

agak bengang aku di situ, nasib ayuz pandai cover taw x. aku x taw la masa tu kau prasan ke x. umi da tgk aku lain mcm.aku pon apa lagi,buat muka bengkek.

mana kau kenal dorang?

SuriaSyafiqahMohdDin said...

budak2 bp je kot..

wani said...

owh yes?haha.terkenal ke dorang?aku x kenalpon. HAHA

SuriaSyafiqahMohdDin said...

terkenal lah sangat, wekk hahaaa
mmber2 kawan aku je ni

wani said...

padan la ko kenal~ HAHA lantak la.aku minat abg ayuz je XD

sebab....sebab dia kelakar habis.heh