Sunday, May 9, 2010

good luck~

first of all.good luck aku ucapkan pada syira (dari sekolah medan) sebab nak bertanding Forum dalam minggu ni.huaaahhh..sekolah kita ] apa cte doe?korang da prepare blom?!saingan hebat wok.takot gila. (aku takot jadi macam debat) kawan aku Suria (TIGS), Syahirah (MEDAN), korang yang penting buat yang terbaik la pape pon k.adat pertandingan la kot menang kalah ni. =.=" dua dua kawan aku, tapi of coz aku nak sekolah sendiri yang menang.

.......................................................

Babe.serius punya ok.i xtaw apa yang i da buat.
gila punya.
sorry doe kalau ada buat pape.
balik teknik elok-elok.

...........................................................

Mir, sorry x rply msg kau.
kau pon cakap yang kau ada hal.
so, aku pon malas nak reply.
lagi pon aku tengah 'sick' bout _ _ _ _ _ _

...............................................................



no mood rite now.
betolbetol xde mood.
mana dia pergi n aku x taw buat salah apa dekat kau.
kalau u baca, i mintak maaf kat u la redzal.
=$

No comments: