Sunday, May 23, 2010

langit ke tujuh?lapan?sembilan?sepuluh?!

hahaha,SHAHIR MENANG OKEH AF MALAM TADI! heh..yang keduanye, apaapa pon lagu kat blog aku, melambangkan mood ku!sesungguhnya...aku tengah..aku tengah...HAHA ok stop.aku da gila.shahir!i love u sebab buat yang terbaik la malam tadi kan!and..lagu ni da lama gila kluar and aku da lama pon dengar.tapi aku baru gila dengan lagu ni.lirik dia..bez.blush je! HAHA (Chika's Album)

melda ahmad, kimia

aku mula jatuh hati kepadamu
setelah kau kata cinta padaku
masing-masing dulu punya pasangan
akhirnya kita bersama
pertama kali kita bersua bertentang mata
terasa ada kimia di antara kita

kau kucup pipiku
kau bisikan cintamu
kau kata baby I love you
kau cairkan hati ku

bahagia,
kurasa,
disaat kita berdua bersama
memandang bulan terang
menyaksi bintang-bintang
kau seru akulah pelangi cintamu

kau kucup pipiku
kau bisikan cintamu
kau kata baby I love you
kau cairkan hati ku

bahagia,
kurasa,
disaat kita berdua bersama
memandang bulan terang
menyaksi bintang-bintang
kau seru akulah pelangi cintamu


p/s: -

1. Amir, sorry gila weh lama x msg kau.sebab yang pertama kau exam lagi satu aku da malas nak kacau kau.jaga ida baikbaik.slalu doa yang terbaik tok korang! ;D *lagi pon kau x mula msg aku dulu.so, sama sama ego tinggi bak gunung evarest kan.stalker, kalau u baca benda ni, tolong sampaikan pada amir ok.!

2. Faizal, aku suka kat kau!wakakaka.kawan.! XD

3. Aku cuak gila sebab nak exam sejarah esok.buku x sentuh lagi ni.adeh! =.=


No comments: