Tuesday, May 18, 2010

PLEASE la. To HEIJAM Please read this post

  • wani woooohh.lu sapa beb?! wa xkenal lu, lu mau kutuk2 wa.haha.anonymous.wa x layan XD
    1:50 pm May 16, 2010
    #
  • wani bapak ah.agak agak ah kan.kalau nak kutuk wa pon.macam kau hensem!
    11:06 am May 16, 2010
    #
  • heijam ko bukan lawo pon
    2:10 am May 16, 2010
    #

    heijam dah la gemok gedempol
    1:48 pm May 18, 2010
    #
    tolong la okeh.aku da malas la nak layan anonymous macam kau.kau ada masalah apa dengan aku beb?!jeles?sakit hati?aku bertindak secara professional la k.well, of coz aku x akan hilangkan apa yang kau tulis kat shoutmix aku.sebab sebagai bukti yang kau pernah serang aku di blog aku sendiri.untuk pengetahuan kau, aku memang seorang yang panas baran.sangat panas baran.tapi dalam kes ni, aku lepak je.x de rasa marah sebab aku malas da nak layan orang macam kau.ok la. kalau kau kawan aku, jom la face to face (kalau berani, sure do bro kau kenal aku kot kalau aku da marah orang.jangan la terkejut ya. AKU CABAR kau!).nampak gaya kau macam kenal sape aku kan. HAHA. WHO CARES MANUSIA MACAM KAU?! plez la ok.stop2 la benda ni.jangan buang masa untuk kutuk aku.aku x dapat pape pon.tapi kau dapat dosa.your choice.

    well, aku susah nak maafkan orang. =)

6 comments:

SuriaSyafiqahMohdDin said...

sape la sial?ko kenal ke?

wani said...

sial nak mati kot.umo da panjang sangat nak cari pasal dengan aku.! XD

Anonymous said...

kau bodo

+akufobia+ said...

diamkan je.da bosan takde siapa layan nanti dia senyap la.

wani said...

kau sial!

HAHA

lu pikir wa takot ke syal?!plez la beb.talk to the FEET la okeyh.wa x takot langsong dengan lu beb.prangai lu kutuk wa tu, lu simpan je leklok.bagi makan anjing pon ok gak.

REMEMBER THIS BRO, : AKU TIDAK AKAN MULA DULU KALAU LU X MULAKAN 'WAR' YANG TENGAH BERLAKU NI OK!

wani said...

+akufobia+

betolla.setuju sangat.da la, da malas nak layan dia dah. XD nak hidup tp asyik cari pasal dengan orang nak buat apa jugak kan.dia yang mula dulu.jelez kot dia =.=