Monday, May 31, 2010

what the?!

haha.hidup aku happy gila la sekarang.semalam, aku juz letak status and mood aku kat ms (myspace) 'FAHMI! I love you gila ketat! *xleh reply cmment sbb nak cepat." then,si Faizal ni pon komen.. 'smoga korang bahagia' What the?ok ok.ada salah faham di situ, aku juz kawan baik je dengan si fahmi tu.pastu dapat msg dari faizal,.pastu call, dia marah2..marah + ada nada jelez di situ.dia menyatakan bahawa, AKU SEORANG PLAYER YANG HEBAT! haha.masa tu, aku da mcm gelak da puas puas ok.aku kawan je dengan si budak tu, kawan.pastu, dia bagi aku pantun kat bawah ni.. :-


"ada ubi, ada babi, so kau x payah la sembunyikan Fahmi"

What the?!again...HAHAHA.dungu la.nampak sangat kau jelez okeh!tp, suka hati kau la nak kata aku apa.tapi, aku mmg x pandai berpantun, so kau menang free k.!HAHA

.....................................

ok nak crita pasal exam.yang penting, aku da aim bio, chem dengan +math failed.sebab 3 paper tu, aku langsong x boleh buat ok!serius, padahal, aku da study sehabis baik.CIKGU!ni solan ke hape?kita pernah belajar ke benda ni?masa tu la aku nak tnye cikgu mcm tu kan.pastu, ada la aura aura nak koyak kertas, aura nak nangis , nak terkencing, terberak, semua ada. ini soalan, memang killer! "CIKGU!ni soalan aras atas SBP pon ada gak cikgu!susah puunyaaa!!!" nak je jerit mcm tu kan. tapi, pendam je la lagi better kan. =) kita pangkat anak muarid je, student je ok.xde pangkat pape yang besar pon. =.=

..........................................

tuntasnya @ the conclusion is @ p/s :

1. Jangan la jelez tu melebih ok Inche' Faizal oit.
aku kawan je dengan dia k.
2. I'm NOT a 'player'. I WAS a player. EX ok! HAHA
3. Mid Year exam sangat susah dan boleh membunuh!
4. I LOVE YOU SO MUCH! MUAH! haha XD *angau da sampai

4 comments:

mysara said...

haha...dasyat pantun faizal tu...:DD
ntah2 dye minat kt wani kot....:p

wani said...

HAHA

no komen la kak.dia mmg mcm tu.klakar gila,.ada je idea nak buat orang ktawa.

well, lelaki, ego tinggi gila la kak.walau mcm mana pon dia minat kat orang tu, dia x terus confess sebab takut kene reject! XD (well, dah 7 orng punya pengalaman.kata player! =P)

+akufobia+ said...

ayook.ada orang jelous.sila tabah.erkk.

wani said...

tengah tabah la ni kan.HAHA erkkk..

=P