Monday, November 8, 2010

messy!

Now what dear?
Owhhh man.
Please!
Give back my happiness.
T____T
Coolio kan?
Dia suruh jaga you guys mcm korang abang and kakak aku sendiri.
Sungguh la aku tak kisah.
Langsung langsung.
Tapi tolong laaaa.
Aku dah tak taw nak cakap apa lagi dengan korang ni taw tak.
"Take good care of him Oke dek.."
"Make sure dia always on track..jangan bagi dia trsasar.always remind her bout her future,her study and everything.my wasiat kat kau =p"
lol. Nampak macam benda simple.
But my heart's crying!
Balik laaaa macam dulu korang~~
May God bless you both.



*naa, now wani's talking.
sungguh aku tak kisah kau nak baca ke hape.
tapi tolong jangan nak kecoh-kecoh tanya aku 
apa yang dah jadi kalau jumpa face to face.
For you kak Ida kalau akak baca entri ni, 
wani nak cakap yang amir still sayang akak?
and for you la bang, i'll jalankan your wasiat. =')




No comments: