Monday, November 15, 2010

thanks to him a lot.

masa kejap gila.
sangat kejap.
tak terasa pon dah setahun.
setahun akan datang sure aku punya masa pulak untuk memperjuangkan apa yang telah dipelajari?
untuk masa akan datang?
sue me.
babe,aku nak cakap something ni.
donno wethe kau baca or tak post ni.
tapi yang penting, aku nak cakap 
TERIMA KASIH berbanyaknya pada anda.
sebab?

dah banyak tolong aku?
sangat banyak la bang.

kau lah yang menaikkan semangat aku pada waktu aku tak dapat 8A masa PMR.
aku rasa kalau kau tade masa tu, 
entah dah jadi apa la sekarang aku ni.
seriously.
"Motivasi pakai otak bukan hati. Paham?"
"Nak kata bodoh, pandai dapat 6A.bukan tade A langsong."
wooohh.
sangat pedas.terpukul dengan kata-katanya.
grrr.
end.


*May you follow your dreams and always believe in yourself.
Keep your eyes on the stars and hope in your heart.
g'night sayang! 
May God bless you and study smart.
One week to go dear!
Hwaiting!

No comments: