Wednesday, November 24, 2010

yosh!

sey yoh!
YOHHHH!
hahahaha.
kejam ke aku?
jahat ke aku?
kau memang jahat lah wani.
ngaku jeee.
fine bebeh!
seJAHAT-JAHAT aku, aku pakai tudung.
tak free hair macam kau.
seJAHAT-JAHAT aku,
sembahyang aku cukup.
seJAHAT-JAHAT mulut aku,
aku tak KUTUK  belakang.
seJAHAT-JAHAT aku, 
yoooooosh!
sabar je kot wani.
sejak bila 'wani' tak boleh bawak bergurau ni?
sejak bila 'wani' berubah?
sejak masa tu. 
merepek! HAHA
end.


well, dalam hidup ni kita janganlah jadi jahat sangat.
mana ada aku jahat?
kau sakitkan hati kawan tu tak jahat ke namanya?
hahaha. dah la tuh wani. kau jugak yang cakap,
"daripada kau menyaiko orang, baik jaga diri sendiri"
sure. tapi dia yang mula dulu?!
hahaha. tak salah maafkan je salah orang tu baby.
calm down.

1 comment:

FaRaLySsA said...

daftar kat link ni...dapat duit free..insyaAllah

http://says.my/faralyssa/invite