Thursday, December 30, 2010

naik sekolah?

sumpah aku tade mood untuk ke sekolah pada hari isnin ni. kehidupan sebagai seorang pelajar akan dirasa dalam masa setahun je lagi. I'Allah. kalau diizinkan oleh DIA. Kalau umur masih panjang. Lama gila tak meng'post' kat blog ni. haha. tade masa lah. Cuti ni busy sangat. mcm-mcm keje nak kene buat. xD makan, tidur, tengok tv, main lappy, tgk movie, holiday, hangout dengan kawa. kan? tengok, nak buat 'HOMEWORK' pon tade masa. HAHA alasan yang kukuh bukan? ^^ i lioke it. haha. 

sebenarnya hati nak meraong-raong nak nangis sebab hw tak buat lagi. c'mon~. cuti untuk rehat dan bukan untuk menyiapkan kerja sekolaaah. TOLONG lah! T________T  nak tak nak malam ni kene bertungkus-lumus kene siapkan jugak. kalau tak, memang mati hidup balik, mati balik, hidup balik. tak percaya? tgk je lah nanti naik sekolah. dan bila naik sekolah, movie terminate, internet terminate. dan phone? telah disekat dengan serta mertanya T-T sungguh lah sadih bukan? itu lah life. and kalau kau baca lah bang post ni, i need you so badly untuk support aku dan encourage aku untuk study. dan untuk kau jugak apiz! aku tujukan post ni untuk kau. 

END