Saturday, March 5, 2011

poyo je lebih huh?

bengang gila la sehhhh.
"Awak tak payah la beli baju sekolah dulu eh. 
Mana lah taw permohonan awak ni sangkot kee."
dengan rasa leganya bila hem kata mcm tu kot.
macam ada harapan je heh.
tapi bila time interview tu tunggu bagai nak rak.
satu jam lebih!
interviu siap 15 orang dalam satu masa.
boleh bayangkan tak mcm mana?
satu soalan pon dia tak tanya aku.
YANG PALING AKU PELIK, 
ORANG YANG BUAT JENAYAH PON BOLEH LEPAS INTERVIU TU. 
TAK KE MACAM BANGANG TU NAMANYA?
HELL LA. MANA MATA SEHHHHHH!?
ACTUALLY, perkara tu dah lama berlaku.
2 bulan yang lepas (awal tahun lah maknanya)
yang aku bengangkan sebenarnya orang yang sama sound aku pagi tadi.
pergh! nanti hati dah terbukak mintak la maaf dengan dia.
HAHA dahdah la tuh wani. buat BERsabar jeee ok. 
lalalalalalalalalala~ 
LIKE I CARE. =D

2 comments:

+akufobia+ said...

jenayah sangat ke?ngaa.

wani said...

jangan lah bagi ayat yang menyaiko orang kot bang. erk. -.-
ahaha