Friday, April 15, 2011

mereka buat aku sakit hati

Uhuh? Sejak bila tu ya? Sejak mereka berkawan baik dan melupakan aku? Owh yessssss. Baik laah. Kalau begitu, anda disarankan supaya belajarlah rajin-rajin dan belajarlah dengan hati yang ikhlas. Malam tadi buat confession berani mati terhadap orang yang aku paling sayang? Uhuh? Siapakah? Big Bro. HAHA Rasa macam dah nak mati je jenis ayat tu. Aku buat mcm tu sebab aku dah tak nak msg or call dia lagi. "Ya Allah, tolong lah kuatkan hati aku supaya aku bertekad dengan azam yang aku bina ni. AMIN!" *dalam keadaan yang emosi sambil menaip* Sejak dua menjak ni kan, rasa macam selalu tade mood kot. Cepat tersentuh pon ya jugak. Sebab? Rasa macam dah cukup terseksa dengan kehidupan sekarang ni. *emo lagi sekali* (owh well, agak-agak siapa yang baca blog ni dan kau kenal aku, tolong laaaah. Tak payah nak ngumpat aku belakang. Aku cukup benci dengan orang yang mcm tu. Lantak la kau family aku ke, kawan baik ke, tak baik ke, kawan adik aku ke. Tak suka, tolong lah blah dari sini. aku tak perlukan tenaga korang untuk baca BLOG ni and lepas tu ngumpat aku. THANKS.) Luahan hati ni disebabkan aku malas nak cerita dengan sesapa sekarang. Rasa masing-masing macam dah lupakan aku? Woooooh. Pandai je kau buat andaian sendiri Wani. =) Tape, yang penting dorang tak pernah aku lupakan. PEOPLE CHANGED. semua akan berubah daripada baik ke tak baik or daripada tak baik kepada baik. Setakat ni saja kali ni sebab rasa kat sini dah BANJIR muahaha T__T "typical gurl. emosi je kau ni la".


END

2 comments:

simon said...

be strong k..takmo emo2 dh..hehe

wani said...

=D