Monday, December 28, 2009

no mood huh?

salam~

aiyyo..lagi bpe hari nak naik skul huh? memang xde mood sbb result gler trok nak mati+hidup balik+buat aku cool(sbb redha huh?entah la..) tp tetap sedih (sbb xdpt trima hakikat?) L.A.N.T.A.K la..nak pindah skolah Dato' tp parenz xbagi "wani nak msok skolah Dato' pastu tros masok skolah budak2 jahat" tu la ayat bpk aku kat mak aku..huh? adakah aku akan jadi lagi gler trok?adabnya?bahasanya?imannya?wakakaka.. XDD we'll wait n see.. expect the unexpected my honey..

sure ar dapat klas blakang punya..amacam?hahaha..jangan la makin trok wani..gler xleh trima result ni..slip pon aku dah campak mana nth..(serius, aku x ingt!!) "kau dah besar,da ada akal.taw mana baik buruk, hukum hakam" lebih kurang la amir cakap mcm tu..gler one n only ke?wakaka.. XDD last nyte dia burn RM6@2 jam gayot..dia yang call..wahaha..jimat duit aku..xsangka pon..ada dia nak buat kat pmpuan lain? nth la..aku cme minat je kat dia..love? not yet hadir la prasaan tu kat dia..juz as fren kan? scandal je..sedih happy jelous pape prasaan pon, ngadu ngn dia la..

dah nak naik skul kan?so nya, NO MORE INTERNET, PHONE, ASTRO, apa nth lagi.. PADAN MUKA KAU WANI!!! result gler trok, ni la akibatnya..yang penting, mcm mana nak contact ngn amir ni?hahaha.. (otak xde pikir lain la kau!) nak recheck?xpayah la..malas nak layan.. MALAS nak beli kasot, beg, baju skolah, pape yang berkaitan ngn skul..next year blajar jadi budak sederhana.. MULA DARI BAWAH! nak terminate blog..tp sayang lorh..xpe, save.. anyway.. HIDUP KNE COOL BEBEH.. dah la..penat nak taip.. chow~ "shut the fuck up" nak sangat sebut ayat tu kat orang yang aku marah.. XDD

Thursday, December 24, 2009

result?

6A 2B..kantoi english ngn science.
aku dah bagi taw korang..
jangan tnye aku macam2 lagi..
trima ngn hati yang tabah.. XDD

Sunday, December 13, 2009

ALHAMDULILLAH!

huaaahh..banyak dah yang berlaku..

smalam hari yang bahagia.kluar rumah pkol 1.30petang klau xsilap..pastu pg rumah orang buat kerja kawin..then stay umah nenek..belah mak..dalam pkol 5 kot..pergi BP Mall..mle2 pg maxis centre..apa dah jadi ngn nombor aku ni..xdapat trace sbb aku xbawak ic..wakakaa..memang xleh bla..then bli nombor baru..ni no lama.. 0127370342.. nak?call la..klau ada orang angkat, sure tu bukan orang..wahaha..tp nombor tu still digunakan kadang2 kot..tp dah xpenting..sayang taw nombor tu..banyak dah kenangn..hoho!!pastu,jalan2 jmpe jam..alah jam RM20 tp yang nampak branded tu..kan dah mlmbak kat luar kan?hahaha..bli..sememangnya, aku memang suka mengumpul jam..ble nak pkai pon aku xtaw la..total aku dah ada 3 jam..yang real branded, satu je..wakaka..yo'o gler cakap..pastu pg POPULAR..bli novel..cuti ni, aku berjaya mengumpul 4 buah novel..waaa!!! I LOVE IT!!! yang penting, memang aku xkan pinjamkan kepada sesiapa pon..amacam?aku memang dilahirkan agak pelokek klau barang tu aku suka.. >.< novel tu aku minat sebab ada sebab..memberikan ku banyak makna...genre love la of coz beb..but no sappy doppy love ni k..ending dia bez..no lucah2 k..halal.. hahahaha..then pergi umah atok lak..belah ayah..lepak2, gelak2, pastu balik,..smpai umah pkol 11 lbeh kot..malam..mandi, tros online!heh..activekan nombor baru..sure gempak..aku cntacct kawan yang aku sayang je..wakakaka..jahat aku ni..

hari ni?kluar rumah je dah kne 'piiiwit' ngn dak2 lepak depan rumah..wahaha..depan rumah tu taman permainan, sonya ada la mamat2 yang xdiundang lepak kat depan tu..klakar, bapak aku cakap.. 'tu pon suka' wallah..klau aku pandang @menoleh yang buat piwit tu, nmpak sangat sayang, yang aku ni 'PEREMPUAN MURAHAN' aku xlayan la mamat2 mcm tu.. i dont like..manusia yang tiada masa depan je loitering mcm tu kan?plezzzz la! pastu td baru balik dari umah mak angkat aku sbb jiran lama tu buat kerja kawin..pastu ada orang tegur..

'Wani,SOMBONG!'esh..xpahal mamat yang panggil aku ni..dah la aku ni rabon,, xnampak, xpkai spec..rupa2nya, scandal aku masa dulu.. wahahahahaha!!!!!
'dah makan weh?' aku lak bersuara..
'Blom' mke bleh siap innocent gler nak mati mamat ni..wakakaka..
'Asal xmakan lagi?' tnye la balik..kononnye still 'CARING' mcm dulu..
'Abis tu, Wani xnak suap' WHAT THE HELL HE TALKED LIKE THAT??? wakakaka..

dengan mke slamba aku pon layan je la..nak suap tangn dah penoh pegang barang..wakakaka..

ingat dlu masa celebrate birthday, kat kdai dia ni..pastu, bleh siap ada suprise untuk aku..malu gler!dah la ramai orang..DIA SUAPKAN AKU CAKE in front of my family.pastu dia whisper kat tlinga..'bufday beb'.OISH!AGAK MARAH YANG PART NI! malu! orang lain pon tgk aku lain mcm..bufday gurl huh? terkedu! at last, makan je la.. dah dia nak suapkan.. parenz aku pon senyum je! MAMA!!!! TOLONG WANI!!! dalam hati dah macam tu dah..wakakaka..nasib baik dia x buat macam2 lagi..malu!nasib dia smart on that time..waaaa!!!cair dowh..hahaha..

tp tu semua kenangan..kan?dah sudah..smua macam family sndiri..no one in my heart..kcuali sorang..one and only kan wani?biar hati dan dia je la yang taw.. >.<

Friday, December 11, 2009

RESULT PMR!!

salam~

korang, result PMR kluar pada,

Hari: Khamis
Tarikh: 24/12/2009
Sumber: PPD Batu Pahat

huhu..smua amalan kne gandakan balik dah untuk memohon kejayaan padaNya..heh.. Qiyam3!! Solat hajat3! Quran kne baca balik yaw korang..huhuhu..gandakan.heh.. =.="

Jom!!blog walking..

Doakan kejayaan bersama huh.. 8A bersama!!! klau yang amik arab, 9A BERSAMA!! AMIN..!!

owh god..apabila sudah bosan, macam2 boleh jadi kan?aku sayang kau weh..wakakaka.. Fatin dan aku yang tiada keje..wahahaha..bosan?seperti biasa n as usual huh?memang xleh bla..ada sape2 nak ym ngn aku lagi x?wakaka..aku nak tukar nombor telepon ar kawan2 ku..aku nak mlekan hidup baru..xnak lagi contact ngn sesapa yang 'KEPARAT'..habis dah no. aku..smpai ke mana2 nth dah pergi..hmpir stiap hari no. bru kluar dr phone tu.. 'hye,boleh knl, u tgh buat apa ek?' kpala otak dorang arr..pikir aku apa?jual la lagi no aku,dapat taw sapa punya angkara, pecah muka kau aku kerjakan kau taw? memang nak mati awl la klau cari pasal ngn aku..tmpah tiket nak mati awal.. hahaha..memain je la..iman aku ada lagi.. >>.<< slamat..

out dlu huh..salam~

Wednesday, December 9, 2009

donno what to say

i have to built my own world..boleh kan?spe je yang nak halang aku?internet kadang2 buat kte happy klau kte pkai dgn btol..tp sbaliknya akan berlaku klau salah gne..kan3x? haha..kurung diri, buat bodoh, bce novel, dgr radio, lari dri khidupan.xpayah dah nak contact sesape..so nya xde la kte sakit hati..am i rite my dear? sakit hati, sakit jiwa, sakit kpala, sakit smuanya.. "S.I.C.K" inside and out!!!!!! apa gne?kan?dah la..mlm sangat dah ni..tdo dlu..salam~

Tuesday, December 1, 2009

posting!

salam buat yang membaca..aku taw mmg xkan ada orang baca..mungkin je kot..haha..

lantak la..aku dah xde mood nak online skarang ni..ada pon cme bkak youtube.. layan lagu2 yang aku minat, orang cadangkan, mcm2 la..

penat la jgak..dri hri apa nth hri tu tolong org rewang kat umah nenek..mak cik aku kawin.. <--org kuat ni.. XDD

pastu, skarang aku akan hbiskan masa dgn mmbaca novel dan jarang online.. sorry yaw.. >.<>

pastu aku buat keje umah, masak nasi, kemas atas, kemas bawah, bilik, sdai kain..tu smua aku buat dgn bntuan adik aku..fira..bukan buat sorang2.. ngee~ XDD

..........................................

pasal 'orang' tu?dia dah taw dah..aku bagi taw dia..huhu..slamat~ xde pape lagi dah.. >.<

ada pape lagi?dah la..malas nak taip panjang k..

wassalam~