Sunday, January 31, 2010


ni je yg aku jmpe..yang lagi satu pic dah hilang weh..mcm rumahkan kelas dorang?gler cntik~

Friday, January 29, 2010

SDAR Antara 20 Sekolah Berprestasi Tinggi



Senarai penuh SBT

Sekolah Berasrama Penuh (SBP)
1. Sekolah Tun Fatimah (Johor Bahru)
2. Sekolah Dato' Abdul Razak (Seremban)
3. Kolej Melayu Kuala Kangsar
4. Sekolah Seri Puteri (Cyberjaya)
5. Sekolah Menengah Sultan Abdul Halim (Jitra)
6. Kolej Tunku Kurshiah (Seremban)
7. Kolej Islam Sultan Alam Shah (Klang)
8. Sekolah Menengah Sains Tuanku Syed Putra (Perlis)
9. Sekolah Sultan Alam Shah (Putrajaya)
10.Sekolah Menengah Sains Muzaffar Syah (Melaka)

Sekolah Menengah Harian
1. SMK (P) Sri Aman (Petaling Jaya)
2. SMK Aminuddin Baki (Kuala Lumpur)
3. SMK Sultanah Asma (Alor Setar)
4. SMK (P) St George (Pulau Pinang)

Sekolah Rendah
1. SK Seri Bintang Utara (Kuala Lumpur)
2. SK Taman Tun Dr Ismail 1 (Kuala Lumpur)
3. SK Bukit Damansara (Kuala Lumpur)
4. SK Zainab 2 (Kota Bahru)
5. SK Convent Kota (Taiping)
6. SK Bandar Baru Uda 2 (Johor Bahru)

apa je yang nak cakap ni?gler dasyat la SDAR!!!CAIYOK2!! gler kagum ngn skolah kau weh?huaaah~~~ slamat taw! aku doakan kau dapat 10A+ dalam SPM..janji aku, kau dapat je 10A+, aku blanja je apa yang kau nak..janji xlampaui batas..aku taw kau msti baca blog aku punya la amir..tp xnak ngaku ngn aku kan?baca dalam diam+xtinggalkan pape kesan?haha..pape je la..

sayunk kau like orang gilak. AS CLOSE FREN~ xlebih taw!

Monday, January 25, 2010

wth?

w.t.h?

paham sndiri maksud dia k..aku marah sangat ngn 'kawan' aku sorang ni aw..

huh?sakit hati towl ngn dia ni..jahat..huaaahh..sedih la! AKU XPENAH ngumpat kau taw x..

kau kutuk aku macam2!!nak taw, in a year, klau aku marah gler gaban ngn kau pon, aku tahan je,,sbbnya KONONNYA kau kawan baik aku taw????tapi hari ni, gler aku xtahan! xnak tolong, cakap je la!!!!tahan aku merengkek bawak barang tu sorang2..da la xtunggu aku..


TERASA??? PADAN MUKA!!!

Saturday, January 23, 2010

heart broken?





what goes around comes around..kan?sabar~
padan muka kau la wani...
cari pnyakit sendirikan..hahaha..
nak mati?xpayah la cari pnyakit k..


HEART BROKEN!!


Friday, January 22, 2010

woi!

kpala otak kau ar weh!!!

ble masa lak aku penah COUPLE ngn haikal??

SCANDAL JE LA.

sebab aku penah bebual ngn dia berdua-duaan?pahal?JELEZ???

NEVER WITH HIM LA!!!

sialan!

huhu..mau crita ni..sapa xsuka, bla dr sini ar..xpayah baca aku punya blog..ada paham?sbenarnya,x expect pon sampai nak 161 followers..haha stakat ni la..hari jumaat,22/1/2010 pkol 1:23 petang.. ayyiioo..ku trasa sungguh lonely taw..sakit hati!!!!dengan mamat sorang ni..memang jahat towl dia ni taw..haha..xpahal..dia xde buat pape pon kat aku..cuma, aku je mlebih..stiap hari taw, mesti ada pikir pasal dia..serius..setiap hari..stiap yang aku buat, mesti ada sangkot paut ngn dia..contohnya.. aku baca novel, ada part yang dia penah buat kat aku..masa tu aku tgh down ngn dia..dia boleh suruh aku cakap "I DONT HATE U" dengan suara dia xleh bla..innocent gler!mana la aku xcair bang oi!huh!entah, sakit hati la yang penting..ngee~ sebab?sebab ada sebab. =.=

td?ermm...sedih sikit..sayu gler kat skolah..rasa nak nangis, tp tahan..malas nak layan sangat prasaan aku ni..nanti ble mata da brair..payah nak benti..sebab?mamat tu satu hal.lagi satu, aku tgh menghitung jam untuk tinggalkan fariza n dia tinggalkan aku..haha..ayat mcm couple da aku tgk..dia dah nak pindah skolah da pon..huaaahh!! GONNA MISS U DAMN9 MUCH HONEY!! huhu..kat sana jaga diri elok2 aw..blajar berdikari..ble dah dok hostel, semua benda kene buat sendiri..ada pape, call je phone aku..klau xangkat, call umah k..aku mesti ada punya..sory la td aku xlayan kau sangat..sebabnya, aku tgh pikir, lepas kau pergi, aku nak duduk ngn sapa.n riuh ke aku ngn orang tu.n boleh ke aku nak hidup?sebabnya, klau ada pape hal, aku slalu crita ngn kau..lepas ni aku nak crita ngn sapa?aku dah la SINGLE N NOT AVAILABLE! huhu..sedih..sob9..xde orang dah lepas ni nak aku kongsikan BIG SECRET..dah la, penat nak taip panjang2 lagi..BANYAK SANGAT NAK CRITA,API XDE MOOD LA.. homework xnak lagi banyak aw..macam apa je..penat nak buat! INGAT AKU ROBOT KE NAK BUAT SEMUA TU?

p/s: amir--> klau kau baca benda ni, aku xnak kau tanya pahal aku marah kat kau n..aku memang xkan msg kau sampai aku reda..n aku xkan angkat kalau kau call aku.

fary-->sorry gler aw..bnyak sangat aku kne pikir..xde niat aw xnak layan kau..gler sorry. SAYANG KAU KETART9 LIKE ORANG GILAK!!serius..sayang kau sampai mati..kau ar kawan baik aku sampai mati! tiga tahun weh sama2..susah senang, sama2 kne marah, sama2 kne tengking, smua kita buat sama2 kan?huhu..

Friday, January 15, 2010

congrtz guys..

memang ramai la kawan2 aku yang dapat asrama penuh..huhuhu..tahnaih yang amat taw korang..

Fariza@fary.kawan baik aku ever n ever n ever n ever forever..dapat skolah Selendar kat Melaka..
Fatin Nabillah,Ikin,Aishah,Malin,Biela, n Najaa dapat Skolah Sains Muar (SAMURA)..smua orang nak msok skolah tu taw korang..syukur cepat!hahaha..gler top skolah tu kau taw..ayyiioo..
Isma Diana dapat Sains Johor..

sape agi aku xsebut?nth la..tu je yang aku taw ..

bagi yang xdapat..termasuklah AKU!..huahahaa..aku dapat?kiamat dunia weh! 6A je la Wani..mimpi nak msok skolah asrama penuh..makila, jom klau aku xdapat mana2, tinggal kita 2 org je la weh..jom blajar btol2 n tunaikan janji kita td..jadi PENGAWAS FOR NEXT YEAR DI TIGS.. XDD hahaha..alahai..apa kurangnya skolah TIGS tu.. SEKOLAH KAWALAN gak yang penting..ada nama kat Johor ni..bukan xde..dapat no.6 tu kat johor..alamak..yeke?xsilap aku la ea..hahaha..for Fatin Syahirah...aku cuma nak cakap.klau ada rezeki, benda tu xkan kemana2 k..maybe masa form 1 kau pnah DECLINE SBP..sbb tu nama kau x naik kat panggilan untuk ke form 4 ni k..xpe2..MRSM n TEKNIK ada taw..jangn lupa dua tu.. KOMPEM KAU DAPAT! AKU JAMIN! look, kau pandai gler k.. IMPOSSIBLE nama kau xtersangkot kat MRSM/TEKNIK..pikir2kan la k..

conclusion:TAHNIAH buat yang DAPAT TAWARAN..yang xdapat, S.A.B.A.R je k..ada second take la weh..ayyyiioo....aku memang xde harapan da..hahaha.. T.T

Thursday, January 14, 2010

skolah!!

heh..nak mati pon ada je rasanya ni..gila penat..

Bahasa Melayu
Bahasa Inggeris
Sejarah
Agama
Matematik Moden
Add Math
Physics
Biology
Chemistry
Lukisan Kejuruteraan

amacam?yang lain..jangan jelez taw..haha..aku boleh amik lukisan kejuruteraan even aku amik science punye subject.. XDD itu la kelebihan TIGS (Temenggong Ibrahim Girls School)

keje rumah jangan risau ye tawan2(kawan2)sememangnya banyak..dan apabila di form 4 smakinlah terbanyaknya..haha..kne hempok dgn you know who la klau bahasa mlayu aku mcm ni..memang failed la jawapannya..hahha..smua skali ada 10 subject..and..stakat ni.. I LOVE PHYSICS AND ADD MATH DAMN9 MUCH!!! haha..senang la gak nak paham..stakat ni ok..xtaw la pada masa yang akan datang.. >.<

orite..enough k..got to go..banyak keje nak buat..babai.. ~

Sunday, January 3, 2010

naik skolah..

AMIRUDDIN RAMDAN

last story..the end..haha..last aku cakap pasal dia coz...ada sebab..weee~ actually..dia la yang rapt ngn aku tu spanjang cuti kali ni..haiiyyoo..bukan nak market k..tp dia ni baik ngn aku..takot gak nak upload pic ni..tp we're juz as close fren...very9 close..ada pape aku crita ngn dia..caring ngn aku la krenye..huaaahh..dah la..jangn salah anggap taw! KITA KAWAN! TIDAK LEBIH.. XDD n aku xmengharap lebih2..prigi mncari timba?wakaka...akhir kata..back off n slow down..calm.. *winkwink*

ok..story of 2..naik skolah..means, no more internet, phone, n smua skali k..slamat korang2 yang amik SPM..kau jugak la amir..apiz..sdare aku, afiq, PMR..haaahh..love u all..ever.. >.<

sdeh sbenarnya..haha..xpahal..k, esok skolah!!! WEEEE~ BORED! =.="