Wednesday, March 31, 2010

need him

i like want to die.

too down.i need someone who never judge me when im spill out all my words.

n sorang je yang buat mcm tu kat aku.dia. =.=

nak nangis boleh x?really2 down.sangat2.. T_T

sial gila!

come on la k.
gua da malas la nak ngumpat-ngumpat orang ni.
tp kau gila la bhai.plez la k.
tahun ni aku lom meletop lagi la kan setakat ni.
aku rindu kat amir.rindu kat wan.aku nak laki mcm benz.
aku nak abg mcm kucai.aku nak jd mcm addin.trisy?
td ada benda la kan blaku kat skolah.
sbb tu semua ayat mcm syal gila.

tp malas nak hurai.takot lak smua yang x elok kluar kan.suka hati korang la nak judge aku mcm mana.tp, aku kurang suka cara pemikiran orang yang sempit!orang yang x open.orang yang suka judge orang tanpa selidik!hello? i bukan nak condem k.tp kau tu yang da melampau.tut tut tut, tolong la jgn nak tuduh sembarangn kalau x taw apa yang belaku.ok?sakit la hati ni.kira mngumpat ke ni?who cares?!fuckin' shit!panas la weh.panas gila.ada patot cakap aku xde komitmen dalam kadet tu?woi!!!!aku x datang la kalau aku btol2 xde komitmen!plez la k!aku pindah ke kadet sbb masa kat pandu puteri aku xde kawan!xkan la aku nak cakap yang aku sbb tu nampak la yang aku ni x professional kan?lantak la.i dont care.sure do bro.aku buat dosa hari ni sbb aku kutuk manusia tu.

aku tidak suka manusia yang suka judge orang pada first impression.
orang yang tidak berfikiran terbuka.
manusia yang namanya je blajar sampai universiti
tp bila da ada peluang, bertindak tanpa memikir.

sure, aku akan hormat orang tu apabila dia hormat aku.
dan buat apa aku nak hormat kat orang tu kalau orang tu bual dajal sial dengan aku kan?!!!

Sunday, March 28, 2010

why n why n why?

terasa mccm nak nangis pon ada jugak kan?terasa nak gelak pon ada jugak? knapa kita mesti ingat kat org yang dah lupa kita.kan?kan kan?sakit la weh.sakit sangat.aku terlalu penat.sangat penat dgn prangai kau tuh.tolong la jadi diri sendiri dan jangn bermuka2 boleh x?im bored of being bored!!be your self.jangan nak tunjuk baik depan aku la woi!!talam 600 muka!owh plez la k.gtg.salam~

Friday, March 26, 2010

SORRY

weh, aku sungguh la mintak maaf sangat2..
xleh nak datang hari khamis ngn jumaat.
im not feeling well..bukan dibuat2 k.
im juz x larat.thats it.
again, sorry..

Monday, March 22, 2010

THE END

Apaper je la.wey.ak rasa better kte stop cntct each other .ko g crik masa.pkey psl diri ko.apa kau nak.apa kau rasa.n try change apa yang terbaik.btulkan ape yang salah.i'm giving u tyme .pkey la dalam-dalam.
21/3/2010 10:53:19 pm


tu la mcm last msg yang dia akan bagi dkt aku.n aku sememangnya tidak akan contact dia lagi.langsong.hari ni aku dekat sekolah cuba menahan dan telan je la apa2 yang patot..sakit wok.gila sakit!who cares?no body will care 'bout me.kan?no more 'g'nyte wani' 'wey.ko ok x ni?' manusia yang membebelkan aku.manusia yang merapu2 dgn aku.cakap merepek.yang ntahhapehape.no more of him.no more..kat skolah aku try act seperti biasa dan aku berjaya tapi dalam hati sebenarnya, Tuhan je yang taw btapa 'menderitanya' aku..ada nampak ke?well, aku seorang yang pandai berlakon.aku tak nak balik rumah!tapi aku terlalu lapar dan mengntok.mlm td aku xtdo sebab homework.dgn..menangis sbb apa yang dah jadi.sungguh la..hati tersangatlah sakit.sepanjang aku dgn dia ni kawan, ayat dia ni la buat aku 'PALING' sakit.sangat sakit.

speration are the wounds that we can heal but memories are the pleasure that no one can steal.in MY heart.always.

p/s:kalau la kawan2 aku baca menda alah ni, harap sgt jgn cakap bnda ni kat skolah sbb akan mengakibatkan air mata jatuh dgn sndiri dan hilang mood untuk satu hari di sekolah.so, do not spoil my mood at school.please.im beg at u.ni blog aku woh.rasa mcm kalau x suka sila la bla dr sini.aku x pksa pon korang baca.actually, bnda ni aku juz nak buat kenangn je.apa yang pernah aku lalui.hari2 aku.dgn kawan, family, kawan rapat.. =(( aku cuma x paham dia semakin lain kot sekarang?mcm tu la..aku tersangatlah bencikan dia! 'say it wani,i dont hate u' im so sorry mir i've to say that 'i really HATE u damn much!' (rasa mcm nk jd playgurl balik! XD kita balas dendam.tapi x baik je kan?huhu..akan dipikirkan. =.=) well,lagu ni mmg xleh bla.td su dgn yg lain nyanyi dowh.mlm td mmg aku da layan lagu ni awal2..

Saturday, March 20, 2010

i guess i wanna die. =.= wahaha..nk mati la.tersangatlah sakit hati.tolong aku.penat.rasa macam depressed habis.bila aku nak merdeka dari perasaan ni kan?badan sakit mcm nk demam. =(

Thursday, March 18, 2010

hailorh

boring habis la woi!dan apabila prasaan itu menyapa,mula la terasa mcm 'I JUZ WANT MY LIFE BACK!' pulangkan balik boleh x?HAHA.buang tebiat doe aku mlm ni.skarang jam pukul 12.10 mlm 18.3.2010.rasanya da cukup 5 bulan sharp aku kenal dgn insan yang bernama Amiruddin bin Ramdan tu kan.then, mula dr situ la kot aku macam da x pandang laki2 lain.(bapak ar!gila jiwang.cikai punya ayat la Wani weh!!)entah la.padahal, aku xpenah kenal dia pon..mcm x caya kan?tp tu la hakikat kot..emm..hri tu, faris, ada ajak aku couple balik dgn dia.wakaka..mcm x caya la pulak kn.tp i'm so sorry babe..aku xleh nak trima coz aku xnak ada kaitan dgn bnda2 ni smua..blood messy!memberatkan otak dgn bnda2 yang bukan2..huaaahh..tp bohong seyh kalau aku x rasa bosan.gila dulu kompol dosa dgn menjadi seorang playgurl..skarang SINGLE.sape je yang caya?sedih wok..serius punya, sedih gila.x nafi jugak la sramai 6 org yang aku pnh main2 dgn relationship ni, aku paling senang dengan yang ke-4..

well, nama dia Safuan.HAHA.memang xleh bla la woi!atok dia ada resort kat kukup.anak org senang la kan.then, kenal dari ajim, cousin aku.anak mok de.dri dia aku mula dgr IKIM.FM.dr dia aku kenal diri aku sendiri, dari wan jugak, aku mula buat bnda2 sunat.qiyam, kalau ptg, ada masa,hw pon da siap, aku akan spend masa bce Quran lepas asar.dapat satu page pon mcm heaven la kan mse mula2 tu..dia ni jenis stok manusia yang ulang alik surau, masjid, sbb dia ni skolah Maahad..hoh?dak Maahad pon main couple2 ke wan?haha..mula2 curious la gak kan..tp aku malas la pulak nk tnye.dia dok hostel.so nya, mcm susah sikit nak contact.actually, bukan susah sikit,susah banyak.. =.= dalam dua bulan couple, dia da lain mcm..masa ni mula la pikir bukan2 kan..dia da mcm xnak layan, kalau slalu, dia rply msg laju je, mse tu, dua tiga jam baru dia rply..kesian kan?sabar lagi..dah sminggu dia buat hal.sape boleh tahan..tapi, aku ni 'cool' gila sejak dengan dia.so nya, aku sabar lagi...masa tu, fary je la tmpat aku ngadu..semua dgn fary..semua dgn fatin nabillah~

dua minggu lepas tu dapat msg dari dia..

dia:wani,wan rasakan, awak da ok taw..
aku:ok?maksud awak?
dia:ok la, awak da kenal sape diri awak, awk da brubah kan?saya ada nak cakap sesuatu ni dgn awk..
aku:huh?apa dia?
dia:sebenarnya, saya ad relationship dgn awak, saya nak ubah awak,.sungguh..mcm xde pape feeling slain nak ubah awak ke arah yang lebih baik..kan slama ni awak asyik mainkan laki je kan..playgurl sungguh..masa dgn saya, saya taw yang awak mmg x ad hubungn dgn laki2 lain kan?

masa aku dapat msg dia, aku da mcm manusia yang hilang arah dowh!mcm nak jerit je..masa ni malam, tgh malam..dlm pkol 1 lebih ada kot..knapa ek dia buat aku mcm ni?aku rasa la, ramai2 pkwe aku, dia la sungguh mcm malaikat kot?he cares 'bout me wherethr aku da solat ke belom, hari ni ngaji bpe mke surat?ok x skolah? mlm td bgn qiyam x?bla3..the rest is history...

aku:what?awak memainkan wan?awak x serius kan?
dia:saya betol2 wani..im not kidding at all..
aku:huh?ok2,.padan la semenjak dua mnjak ni awk mcm da lain kan?
dia:saya nak awk lupakan saya.sbb tu saya da jarang msg dgn awak.saya sengaja buat mcm tu.supaya awak lupakan saya.tp saya xsangka sungguh yang awk nak jugak tunggu saya?
aku:i am.wani mmg xkan lupakan awak la wan.bcoz you've change my life.in a better way.sungguh.saya still xcaya knapa awak msti buat saya mcm ni.
dia:wani, kte ad relationship ni, awak dengar kata semua apa yang saya cakap kan?sbb tu saya bjaya ubah awak..

the rest is history..sungguh la.skarang, aku rindu gila dgn bnda2 tu semua..memang aku xsangka la mamat tu akan buat aku mcm ni kan..dia act aku mcm lebih dr semuanya..huu~sedih gila ble ingt balik pkara ni..dan skarang, aku da xde nombor dia..aku da delete smua nombor budak laki..

THE END

p/s:aku harap mcm biar yang ramai yg x baca post ni..saja je nk crita.satu mengisi masa lapang, dua, ex yang paling aku sayang..untill now?huhu..tu aku x taw la..aku rindukan dia mungkin..rindu dgn 'ceramah2' dia..rindu dgn 'bebelan' dia tentang hukum hakam..

Tuesday, March 16, 2010

bla!

dun you dare to

trouble the trouble

if you dun want the

trouble to trouble you

Monday, March 15, 2010

I.L.Y.S.M

ilysm la weh.patot ke kau buat aku mcm ni ? huh? blablabla. =((

Friday, March 12, 2010

sorry

wat to say?

*very sad*

only with three words

WANI SAYS SORRY

T.T

Thursday, March 11, 2010

congratulations!~

sekolah kebanggaan ku!!!yaeh! TEMENGGONG IBRAHIM GIRLS SCHOOL. calon yang dapat straight A's seramai 29 orang.kalau x silap la k..sungguh membanggakan pihak sekolah. ada dua orang murid, yang dapat straight A1.gila ar!!! aku jd mcm tu?HAHA.macam klakar la pulak kan..ok, that's it.
huaaahh..aku belom lagi reply msg dia la..dapat taw je tros call kawan then post blog..haha..bangga ni weh! SEKOLAH DATO' ABDUL RAZAK, SEREMBAN. calon yang dapat straight A's dalam SPM seramai 57 orang..klau x silap. malas nak tgk balik msg amir. XD yang penting bangga gila la.. MAMPOS aku la.sure la dia pon boleh archive target dia nak dapat 10A? 10 A+?haha..mati ala aku..yang penting, insyaAllah dapat punya la..AMIN~ GUD LUCK WEH SPM tahun ni.~ kalau dapat 10A+ aku bagi apa je la yang kau nak.(hello?yang masok akal la k)

Sunday, March 7, 2010

miss u damn much babe~

sesungguhnya apabila keseorangn, sure rasa boring dan adik bradik dgnnya kan?apa la nak buat kan?xtaw da nak ckp mcm mana.. huhu..sorry to say, aku sudah tidak mmpercayai laki. (xkawin la aku mcm ni bila besar.xpe, aku rasa, perempuan akan datang boleh je hidup tanpa laki asalkan berduit..pendapat aku la mcm tu.bagi pemikiran seorang yang berumur 16 tahun)haha..merepek di malam hari la wani oi!!
............................................

xnafi la.orang yang berumur 17 tahun (akan menduduki SPM) dan mempunyai komitmen yg tinggi terhadap sekolah (pengawas sekolah dan memegang jawatan penting) sudah pasti tiada masa untuk meluangkan masa dengan melakukan aktiviti yang remeh temeh..kan?dan sudah tentu akan tengok buku je.it's look like no life la..no wonder.yang aku nak crita adalah aku rindukan manusia ni la.huh.ok, aku mmg xde pape ikatan slain kawan je dgn dia kan.kawan rapat maybe? tp masalahnya, dia dah lain la.emm..lama gila crush dgn dia ni.around 4 months?lebih kurang la.mula2 rasa mcm biasa je kan, tp lama2 boleh terminat la pulak dgn si dia ni..SUMPAH! aku x sngaja. AKU TIDAK SENGAJA NAK SUKA DENGAN DIA OK! memang sakit taw.sakit sangat.mcm da x nampak lain kcuali dia.huh?gila pew?tp tu la kot hakikatnya. ok la, aku pon xde la kcau dia sgt tahun ni.haha..yang peliknya, aku rasa ramai lagi pmpuan yang suka kat dia.maybe dia good looking kot.baik hati dan pandai menjaga hati kawan2 dia.dan juga teramatlah pandai.heh..pakej la tu kan.mana la org x minat kat dia.atau aku dah TERSALAH crush dgn orang?haha..dungu la wani weh!pikir ntah pape je k..positive please!emm..lagi, aku RINDU LIFE AKU YANG DULU..rindu sangat..aku rindukan Fary jugak, Malin pon, Najaa pon n Fatin Nabillah pon..semua kawan2 aku yang dulu..bila nak gather balik?huhuuuu~
.....................................

aku sudah terlalu laha bosan. tolong la..x taw da nak buat apa.hidup ku kosong kot rasaya.bila nak rasa happy life? (act, aku pon xtaw apa yg aku nak.heh.)
.................................
p/s:

1. Tq to all my followers k..
2. Aku xtaw nak apa tp klau dapat msg dr kau rasa mcm heaven dunia kot?
3. Hidup ku memang bosan x mcm orang lain. NO LIFE.
4. TOLONG!!!~ kronik punya
5. Bukan Cik Ling punya keje la pasal Bio tu..baru lepas tnya dia td.
6. Mood : T.T
7. Mood : =.=
8. Nangis sebab sedih sambil taip post ni

wassalam~

Tuesday, March 2, 2010

apa ni?

huh..penat sangat minggu ni taw..laptop rosak, komp da kojol..haha..tu crita minggu lepas..sbb tu macam dah lama x online..(padahal seminggu je la)

nak crita..td cikgu aku ada crita pasal apa yg blaku..aku malas taw nak crita..tp x tahan..xpe la..sesungguhnya aku mmg xkan cita..it's too private.. =,=

yg penting mood aku : T.T

xmakan pon hari ni..heh..xde mood?xde slera nak makan..xmati pon klau x mkn tu..xpe la cikgu, wani mintak maaf sangat2..klau btol la wani yang buat mcm tu.. =.=

p/s: tq kepada smua followers.. (=