Thursday, April 29, 2010

hah!

T______T





mati hidup balik mati balik (tido yg lama) bangun, mati balik. x bangun bangun.











=.="
































































































itu aku yang plastik untuk hari ini.







































































sesungguhnya aku pandai berlakon.

Monday, April 26, 2010

half dying =((

rasa mcm sparoh mati.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


I NEED YOU!

aku da x tahan da apa yang berlaku!

jiwa aku sakit!aku x nak sekolah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


T_____T


=((

aku da penat nak nangis.tp aku x tahan! =.="

Saturday, April 24, 2010

~.~

kau lupa aku,

aku x pernah lupakan kau

=.="

Friday, April 23, 2010

T.O.L.O.N.G!

hw banyak!
xnak sekolah.
ayah bagi.
tp +math!!!!!!!!!
kau bunuh aku guna psikologi
huaaahh.sangat stress. =(

tq doe sbb tglkan somethng kat shoutmix aku.fary.balik cepat.! =.="

i need him.rindu gila.
dia nth ke mana.
aku nth ke mana.
masingmasing da buat hal masingmasing.
*duadua da x caring.
*duadua da x amik taw pasal each other.
*duadua ego tinggi.
*duadua bz.
*duadua da mcm x kisah nak jadi apa.
aku cuma nak kau tahu kot, yang aku
terlalu sayangkan kau.
sangat.

Tuesday, April 20, 2010

hari yang teruk?

hari ni dapat paper chemist.huhu.penat kot blajar sampai tdo hanya beberapa jam?
tp syukur la sangat A- 79%.wakaka.
soalan susah kot.ada yang failed.

DENGAR NI KAWANKAWAN!!!
SEJARAH AKU 40%!
cukupcukup makan untuk TIDAK FAILED!
wahahaha.aku memang tidak suka sejarah la..nak buat mcm mana. =.="

untuk kepada sesiapa yang terasa.
DEY!pakwe kau tu hanya la sekadar pakwe.
bukan la LAKI kau!
belom kawin lagi dey!
xde pape ikatan perkahwinan lagi kau dengan dia.
kawankawan yang aku sayang,
jangan la buat pakwe korang tu mcm laki kau ok.
tu je yang aku mintak.
jangan la mintak yang bukanbukan dengan dia ok?!
aku paham la kot,kalau pmpuan ni merajuk,
x nak tegur, maksudnya nak mintak dipujuk,
nak mintak perhatian.kan?
wahaha..aku pon penat buat ok. DULU .
okok.cukup.tu crita selingan je. XD


huaaaahh!!!
okok.yang last..
HAPPY BIRHDAY TO ISMA SYAKILA BINTI MAZLAN!
kawan aku selama 4 tahun.mula rapat dr form 1 kot.
ok.aku mintak maaf gila2 dengan kau
sebab buat kau marah tadi pagi ook.
tanpa sengaja sebab mulut aku lepas sangat.!
aku upload pic kau.harap kau x marah. XD

Monday, April 19, 2010

sorry u all

maybe korang carikan mana la pg 'http://syaz94ally.blogspot.com' ni.aku tukar url untuk beberapa jam yang lalu sebab aku terlalu marah dan terlalu marah dan sangat marah.sebab..aku da taw kot sape stalker tu.kaum kerabat 'dia' jugak.SO WHAT?!I DON'T CARE OKEYH!and...ble aku bukak blog aku ni tadi follower aku sampai 247?!what the???!!!!aku memang mcm susah nak pcaya la kan.datang dari mana doe manusia manusia yang follow aku ni?kan aku tukar url?mana dorang jumpa ni weh?wahahaha..aku mcm gelakgelak sorangsorang kan tadi.mcm bangang doe.serius.agak pelik untuk seketika jap. XD

tapi lantak la kan.aku x kisah.
pastu ada akak ni sound aku..
liyana kot nama akak tu.

"blog nampak cantik dengan dihiasi salam pada atas blog.tp.....

behave yourself dik"

akak, masa tu, xde sapa pon yang taw url wani kak.sorang pon xtaw.skarang wani baru tukar.
yup.bahasa yang bawah ni post aku mmg buat aku mcm.... "bapakkk ahhh!aku ke yang taip sampai mcm tu skali?!wakakaka"bahasa ku tgh marah kot?emmm..sorr again.

and to you STALKER!!!!!aku x kisah la kau nak hidup ke nak apa ke, aku x kisah LANGSONG!!kau datang blog aku jangan buat kecah la ok.aku kurang suka.

Sunday, April 18, 2010

kurang!!

sial sangat pahal kau?

WHAT EVER!

talk to the hand la weh!

marah gila dengan kau.

aku bukan seorang yang pemaaf.tu je.sory.

aku mmg xkan maafkan kau n x bagi taw url yang baru ni kat sesape pon.

da sampai masa bru aku bg taw.

ARGGGHHH!!!

what the?!

hari ni tusyen..
tusyen yang mana aku sayang gila dengan
cikgunya sebab dia baik dengan aku.
pastu ada sorang budak baru masok.
dan itu kawan aku.
tapi xde la rapat sangat kan.
yang aku mcm marah sangat dengan diri sendiri,
SOALAN tu punya la senang tp aku boleh x dapat jawab.
tp kawan aku yang baru masok tu jawab senang je!!!
marah gila!
asal la akan?!

Explain why the boat moves away from the jetty when the man jumps.
Total momentum after jumping = zero.
The jumping can create backwards and forwards momentum

dua tu je jawapannya!ok!huaaaaahh..
punya senang la jawapan tu.
=(
wakaka.lepas ni budak tu jadi anak kesayangn cikgu tu la.

Friday, April 16, 2010

sayang kau!

aku sayang kau

aku rindu kau

aku perlukan kau

!!!!!!!TOLONG!!!!!!!

<3

*mcm nak mati sbb rindu kau gila gila*

sappy sappy ini bukan cara aku ok!

HAHA.yeke?tolong la weh.aku ada masalah la skarang ni. =.=
Tadi Fary call!!!!lama kot.lama la gak. 8 min.mahal woh nak call aku.aku appreciate ok.sangat hargai.sangat.!rindu dia gilagila separoh mati sampai mati hidup balik pastu mati balik.! (aku da x paham apa aku taip) gila la weh.pastu masok bilik, tgk ada 3 msg masok, Yana rupanya.aku tros call dia. 30 min gayot.mcm2 crita.kureng punya kawan.habiskan kredit aku!xpe xpe.aku ikhlas nak call kau.mmg aku rindu kat kau gak okeyh.

KORANG!AKU RINDU KORANG SPAROH MATI!
FARY TQ BACA BLOG AKU.

at least kau taw life aku mcm mana.aku mmg mcm da xde sesape da. =.=

T_T

sedih gila la weh.gila punya.aku nak kau.aku nak crita mcm2 dengan kau Fary.ada satu benda yang aku pendam dalam hati.aku x leh publish dalam blog sebab aku taw ada stalker.aku taw ada silent reader.SUNGGUH!aku xtaw nak story kat sape.aku da kurang pcaya dengan orang.langsung.sorang pon x.

I NEED SOMEONE.tapi xtaw sape.
yang taw crita ni Apiz.sedara aku.tu pon bayang2.x full.

aku tengah sakit weh.TERLALU sakit.sangat sakit.

help me. T___T
masa ni tringat doe pasal KALAU la ada pakwe.....
mesti dia kurangkan tekanan aku.
tapi laki buat aku messy!!
tringt kat Shahrir, Saiful, Quyyum, Safuan, Haikal, Faris....
act, dorang baik.tapi 'nakal' sangat.
sbb tu aku ada relationship memain dgn dorang.


SORRY GILA SEBAB MAINKAN PERASAAN KORANG.


p/s:aku da ok dengan ayah aku. >>.<<

korang penah gaduh dengan ayah sendiri?!

panas betol aku dengan ayah. =.=
pagi tadi...

toktoktok....toktoktok...
"Wani!bangun.!"
"Ayah,pkol bape ni?"
"6 lebih.."
"wani x nak skolah!"
"xde2..Stiap hari Jumaat kau nak ponteng.kali ni dgr kata ayah!"
"iron board rosak la!"
"kenapa x gosok dari mlm td?"

okey.masa ni, ada naik suara okey masingmasing panas.
dia pon tros je masok dalam bilik dia.mandi.
aku dengan prasaan yang panas, mandi gak.


mandi2..da pkol 6.20.
baju x gosok lagi.aku mintak tolong mak aku gsokkan pon, dia buat DAK je.panas lagi.
tp aku lepak je ar kan.hati je panas.riak smua cool je.xgopoh pon. >.<
pastu sarapan2.
masa ni da sjuk la sikit kan.xde la panas mcm pagi td.
masok krete.slalu aku la paling banyak mulot!
tp pagi td gua diam je.mcm orang bisu. XD


balik sekolah......
aku bebual je dgn Fira mcm biasa tanpa menghiraukan bapak aku dan kie (adik laki aku)
masa ni dalam kete nak balik umah. XD
ayah still try bebual dgn aku.tp aku diam je..!

kat umah.....
"fira, tanya ayah, dia nak makan ke x"
xalih2 ayah yang tros cakap
"xpayah.ayah x nak makan."
aku da buat muka da kan masa tu.

20 min kemudian.mak kesayangn aku balik.
dorang (parenz aku) bebual kat dapor
masa ni ayah da makan da kot ngn ibu.
aku nak amik ayam masa tu.
"Wani kenapa x nak tegur ayah?"
aku diam amik ayam tros bla dok depan ngn adik2 aku.
(biadap kan?sape swoh buat aku marah?)


kesimpulan..jangan ikot perangai aku okeyh!!!
x baik. DOSA!
tapi aku xtaw bila nak tegur dia.tunggu aku cool la kot.
rasa bersalah ada woh.
tapi ego aku tinggi nak buat mcm mana?
huhu.aku mmg da cadang baik punya cuti,.
tapi dia x bagi.
sungguh la.aku mmg keras kepala.!
nak buat mcm mana.dah itu aku kalau terlalu marah. =.=


Sorry ayah, WANI SAYANG AYAH OK!

Thursday, April 15, 2010

bla la weh.

huh?!balik sekolah jumpa dapor, (makan)
naik atas,jumpa katil.
apa lagi bhai?!(tido la!)
*pengsan sebab exam da habis
rasa malas sungguh nak pergi sekolah la esok =.=
baru online. =.=
mmg x blog walking lagi.satu blog pon x jengah
baik kawan real or x real (alam siber)
rasa nak sambong crita post bawah.

kot ya pon kita kenal dari tenet,kau la kawan tenet aku paling bez (pempuan) for boys (arque je.sampai bila2 xkan ada pengganti okeyh!)buat hal lagi dengan gua bhai.sungguh la.penat dowh ada kawan mcm kau.kalau kau baca la post ni, xpayah contact aku lagi, aku mmg x kan layan okeyh! STOP MOCKING ME AND LEBIH KAN DIA JE BOLEH? aku ada kawan baru pon diam2 je.DEY!BARU KAWAN KAU DA KHINAT!, DAH KUTUK MCM2.aku x taw mcm mana pakwe kau boleh 'TAHAN' dengan perangai kau tuh! sedih la macam tuh weh.aku manusia, kau pon manusia.bukan samasama malaikat yang x de buat dosa ok.tapi kau da melampau k.kesabaran aku ada limit.x semua benda boleh lepaskan kat semua orang. GIVE MY SYAZWAN BACK! wan.. =( dalam dunia, xde sape boleh percaya!

Wednesday, April 14, 2010

dia curi kawan itew la awak. =(

huaaahh.penat.
otak aku da mcm x boleh nak
masok kalau baca bio.
memang buat aku sakit kepala!
td semua paper semua susah.
sbb aku x stdy?!
hoh!aku stdy okeyh.
tp x sungguh2. >.<
penat. =.=

rasa mcm da lama x on9 kot?heh.baru 2 hari kot.exam la.stdy2 XD
ok2.balik pada tajok atas..

ite da lama kot kawan dengan minah.lama sangat.tapi kan, semenjak dua menjak ni, minah mcm da lupa yang ite ada kat sini.ada kat sebelah dia.sebab, minah dah ada tawan (kawan) baru.tawan dia tu lagi baik kot dari ite sbb tu dia mcm da x nak layan ite.ite sedih cangat taw awak.ite asa mcm nak nanis (nangis) tapi kan awak, sebelum ni, ite nan minah baik sangat.awak, ite rasa air mata ite da ngalir sbb post bnda ni.hati ite sakit cangat. =(( kalau pon minah da ada tawan baru, janganla lupa ite.ite sedih cangat dengan tindakan minah. =.=

watak di atas xde kene mengena dengan hidup atau mati.saje je post.! tapi real story ok. =(

Sunday, April 11, 2010

(=.=)"

ok.now.aku memang sedih sampai x ingt tahap.x taw pahal hati aku gila sayu and rasa mcm semua orang dah tido skarang ni.ada sesapa tgk cekerama TV3 td?ada orang tgk TV1?huaaahh.sape menang ek td?Kedah kan?huhu.merepek di malam hari.dengan berlatarkan lagu because i'm stupid. rasa hati digigit rasa sebak.terlalu sebak okeyh.!

who cares?!
nak cakap.
aku terlalu rindu sama kamu.
terlalu rindu.
rasa mcm da banayk kali aku post pasal ni.
tapi aku tetap rasa yang sama.
tidak pernah berubah.
walaupun sedikit.
T.T

Saturday, April 10, 2010

don't disturb my life please!

tolong la okey.
nak call jgn la mainmain.
aku tidak suka!
nak cakap dengan aku, cakap betulbetul.
x payah nak guna 'PRIVATE NUMBER' kau tu okey!
'no number' yang keluar.
kalau rindu juz cakap rindu.
TIDAK PERLU MENINGGIKAN EGO KAU TU!
aku pon x pasti tu kau ke x.
tp sapa je yang nak nyorok identiti dia dgn aku?
kau je kan yang selalu buat mcm tu.
okeyokey.
da dua kali kau buat mcm ni okey.
juz, kalau nak mainmain, lepas ni sure aku band kau
dannnnnnnnn
x nak layan kau lagi.


p/s:malas nak pikir lantak kau deh nyah. =.=

rindu *sigh

weh.rindu kau mcm orang gila. =(
bila nak HABIS final exam?!
aku tunggu ni.
nak exam tapi sungguh x de mood betul nak study.

WEH!

haha.nak gelak puaspuas.
aku dapat buzz nama kau weh 'arque'
DAPAT BUZZ!
da, x nak tnye kau lagi dah.

To Apan Lee

>.<

Friday, April 9, 2010

Exam huh?

aku lambat brapa bulan or last year punya crita,
aku baru addicted. =.=
x pe la.janji aku bahagia.
=)

What the?
Da nak periksa balik da?
Penilaian Kurikulum 2?
Belom study lagi. =.=
Tadi still x boleh datang. Tak sihat.
Malam tadi sorry doe, x reply msg kau ASAP.
Aku x sihat.
Kau pon cakap yang kau bz habiskan.
So aku pon mcm malas nak kacau kau.
May ALLAH bless.
AMEEN~
>.<

Thursday, April 8, 2010

x datang pon.

hari ni im not feeling very well.
so aku pon dengan tidak sengajanya
tidak menghadirkan diri. =.=
aku sakit mengikut pakej.
flu+cough+fever+sakit tekak+mata berair
sbb panas dalam la kot.
dan malam tadi aku rasa terlebih cukup tido.
dari maghrib sampai pkol 10 pagi td. XD
x larat nak bangun walaupon selangkah.

aku nak cakap, manusia tu datang lagi tp aku tetap tidak mengetahui sape dia.ida?amir sendiri?family mamat tu?kawankawan dia?or sesapa yang aku x kenal?lantak kau la.datang la blog aku ni.xde sape yang halang.tapi kalau ada kesempatan bagi la tau sapa kau. >.<

Tuesday, April 6, 2010

pergh!!

kak miza. =)
wahaha.aku dapat award ni dari akak atas tu.
mana dia usha blog aku pon akuxtaw la kan.
pastu, nama dia KAK MIZA. thank you so much akak. >>.<<
sebenarnya, aku x kenal langsong sape dia.
n kteorang x penah berhubung.
taw2 aku dapat menatang ni dr dia.
ada syaratsyaratnya.tp aku x nak ikot.
boleh je kan?haha.malas la.lain kali la aku update.


nak bagi taw ni kawan-kawan.bku ni dah ada yang translate BM punya ye..aku mencadangkan. ANDA TIDAK PERLU BELI OK. harga dia, RM 34.90. aku membeli dengan happy nya.wahaha..sekali baca, amik ko!berasap jek! teruk sungguh.baik la korang beli original version. English punya. RM 35.50.mana lagi berbaloi?huhu..bukan la nak show off, tp nak bagi taw supaya korang x de la rasa mcm nak hentuk kepala kat dinding.sbb bahasa dia langsong x MASYUK =.= .n aku rasa sungguh MEMBAZIR.tp apa2 pon, crita dia tetap mantap ok.tq la kat PELANGI sbb susah payah translate kan buku ni.apaapa pon, aku tetap appreciate kat Pelangi ok! XD(tergerak nak bli sbb aku pernah bli Harry Potter versi melayu.okok je la.)hehe..okok.enough..

............................................................

td maghrib..
'Wani!bangon!apa nak jadi tido maghrib maghrib ni!'
aku try kelatkelat manis kan muka.buat muka toya.PENAT WOK!!!hw aku xde hari ni.so rehat la kan.tapi terlajak lak.adeh. =.="
'Turun bawah ni makan.'
macam nak gelak je kan.dah marahmarah,then baik balik.mak aku tu la.hailarh.garanggarang manja.! XD sekali turun tengok Secret Recipe nyah.mati aku.mcm heaven la kot?bangun2 tido da la maghrib, dapat makan yang jatuh dr langit la kot? haha.tp aku cepat muak.so, makan sikit je.huhu..

Monday, April 5, 2010

sape kau dowh?!

Seremban, Negeri Sembilan arrived from google.com.my on "!LoVe LiFe!: naik skolah.." by searching foramiruddin ramdan.
14:19:07 -- 2 hours 53 mins ago



again. now what huh??


xsuka la awak.tolong la ok.apa ni?


jangan main2 boleh x?kita x suka.!

Sunday, April 4, 2010

KEPADA SEMUA RAKAN2 BLOGGER AKU.I NEED YOUR HELP. T_T

kenapa ek jadi mcm ni?bila nak rasa bebas?aku rasa benda ni mcm dah cukup menyesakkan kepala aku.!

knapa still rasa marah bila dgr nama perempuan tu dri mulut dia?c'mon la wani.juz enough k.

they are in a relationship.

pahamkan ayat tu boleh x?plez!otak kerjasama la dgn hati.knapa otak cakap dia juz as bez+close fren.tp hati cakap lain?lebih dari kawan?

'let me know your heart even i can't have it wani'

juz,knapa benda ni x leh nak lupakan?knapa hati tidak mmberikan komitmen yang sungguh tinggi dengan otak?tolong!!!!dengar kata otak la hati.dia kawan kan?nope....aku nak dia.wahaha..sure aku putus fius.help me.pkara ni sungguh sakitkan aku.

!*PLEASE*!
TT.TT i really need help!sedarkan aku.tolong!

p/s:aku hargai sape yang tolong aku.and...aku x akan lupakn jasa dia.sungguh.ayat yang ada ustaz tu penah bagi aku pon x jalan.banyaknya setan!!!syuh9!bla la kau!pergi jauh2 dari aku!

yoppie~

yeah.skarang jam pukul 1.05 min pagi.pada hari ahad. (sabtu mlm ahad) n now aku da xtaw nak buat apa sebab aku x boleh tdo.n aku tgh layan lagu yank-Wali Band.huh!!! MASYUK!haha.suka la dgn lagu tu bhai.

emm..aku tringt la kan kat kawan aku yang sorang ni.sesungguhnya, aku memang seorang yang keras kepala, keras hati, keras semua la kot?ego aku?hoho!xde la tinggi mana pon kot.juz, aku akan beramah dgn bila aku rasa aku boleh 'masuk' dgn dia.paham sendiri la k.

ada satu hari ni, aku cakap lakot kat dia yang aku ni ______ dgn dia kan.then, dia cakap dia anggap aku juz adik.wakaka..aku x suka sbb aku ni anak first la woi.mana la ada nak ber'abang' ber'akak' adhoi.sungguh la.bila pikir balik, memang la xmasyuk dan sungguhla klakar k.apa ni?hahaha..aku anggap dia kawan je la kan.well, apabila kpala x berfungsi dgn elok, maka, segalanya jd gila.wahaha..bila aku cakap A, A la jawapannya dan x akan berubah. XD

maka?

absolutely YES sir! MY MIDDLE NAME IS 'DEGIL'.

Aku rasa mcm nak usha + buzz satu blog ni.sungguh bila aku sedih, words dia la yang buat aku ketawa balik. XD 'sayang empunya blog tu' >.<