Monday, May 31, 2010

what the?!

haha.hidup aku happy gila la sekarang.semalam, aku juz letak status and mood aku kat ms (myspace) 'FAHMI! I love you gila ketat! *xleh reply cmment sbb nak cepat." then,si Faizal ni pon komen.. 'smoga korang bahagia' What the?ok ok.ada salah faham di situ, aku juz kawan baik je dengan si fahmi tu.pastu dapat msg dari faizal,.pastu call, dia marah2..marah + ada nada jelez di situ.dia menyatakan bahawa, AKU SEORANG PLAYER YANG HEBAT! haha.masa tu, aku da mcm gelak da puas puas ok.aku kawan je dengan si budak tu, kawan.pastu, dia bagi aku pantun kat bawah ni.. :-


"ada ubi, ada babi, so kau x payah la sembunyikan Fahmi"

What the?!again...HAHAHA.dungu la.nampak sangat kau jelez okeh!tp, suka hati kau la nak kata aku apa.tapi, aku mmg x pandai berpantun, so kau menang free k.!HAHA

.....................................

ok nak crita pasal exam.yang penting, aku da aim bio, chem dengan +math failed.sebab 3 paper tu, aku langsong x boleh buat ok!serius, padahal, aku da study sehabis baik.CIKGU!ni solan ke hape?kita pernah belajar ke benda ni?masa tu la aku nak tnye cikgu mcm tu kan.pastu, ada la aura aura nak koyak kertas, aura nak nangis , nak terkencing, terberak, semua ada. ini soalan, memang killer! "CIKGU!ni soalan aras atas SBP pon ada gak cikgu!susah puunyaaa!!!" nak je jerit mcm tu kan. tapi, pendam je la lagi better kan. =) kita pangkat anak muarid je, student je ok.xde pangkat pape yang besar pon. =.=

..........................................

tuntasnya @ the conclusion is @ p/s :

1. Jangan la jelez tu melebih ok Inche' Faizal oit.
aku kawan je dengan dia k.
2. I'm NOT a 'player'. I WAS a player. EX ok! HAHA
3. Mid Year exam sangat susah dan boleh membunuh!
4. I LOVE YOU SO MUCH! MUAH! haha XD *angau da sampai

Sunday, May 23, 2010

langit ke tujuh?lapan?sembilan?sepuluh?!

hahaha,SHAHIR MENANG OKEH AF MALAM TADI! heh..yang keduanye, apaapa pon lagu kat blog aku, melambangkan mood ku!sesungguhnya...aku tengah..aku tengah...HAHA ok stop.aku da gila.shahir!i love u sebab buat yang terbaik la malam tadi kan!and..lagu ni da lama gila kluar and aku da lama pon dengar.tapi aku baru gila dengan lagu ni.lirik dia..bez.blush je! HAHA (Chika's Album)

melda ahmad, kimia

aku mula jatuh hati kepadamu
setelah kau kata cinta padaku
masing-masing dulu punya pasangan
akhirnya kita bersama
pertama kali kita bersua bertentang mata
terasa ada kimia di antara kita

kau kucup pipiku
kau bisikan cintamu
kau kata baby I love you
kau cairkan hati ku

bahagia,
kurasa,
disaat kita berdua bersama
memandang bulan terang
menyaksi bintang-bintang
kau seru akulah pelangi cintamu

kau kucup pipiku
kau bisikan cintamu
kau kata baby I love you
kau cairkan hati ku

bahagia,
kurasa,
disaat kita berdua bersama
memandang bulan terang
menyaksi bintang-bintang
kau seru akulah pelangi cintamu


p/s: -

1. Amir, sorry gila weh lama x msg kau.sebab yang pertama kau exam lagi satu aku da malas nak kacau kau.jaga ida baikbaik.slalu doa yang terbaik tok korang! ;D *lagi pon kau x mula msg aku dulu.so, sama sama ego tinggi bak gunung evarest kan.stalker, kalau u baca benda ni, tolong sampaikan pada amir ok.!

2. Faizal, aku suka kat kau!wakakaka.kawan.! XD

3. Aku cuak gila sebab nak exam sejarah esok.buku x sentuh lagi ni.adeh! =.=


Friday, May 21, 2010

cuak lagi

Seremban, Negeri Sembilan arrived from google.com.my on "!LoVe LiFe!" by searching forhttp://syaz94ally.blogspot.com.
10:56:34 -- 3 hours 1 min ago



tq bcause da jadi lebih bijak la sayang.HAHA aku still rasa cuak lagi sebab kau selalu datang blog aku.huaaahhh..

...........................................................................



dia yang last! (hujung)




dia...dia....dia......

HAHA

<3




Tuesday, May 18, 2010

PLEASE la. To HEIJAM Please read this post

  • wani woooohh.lu sapa beb?! wa xkenal lu, lu mau kutuk2 wa.haha.anonymous.wa x layan XD
    1:50 pm May 16, 2010
    #
  • wani bapak ah.agak agak ah kan.kalau nak kutuk wa pon.macam kau hensem!
    11:06 am May 16, 2010
    #
  • heijam ko bukan lawo pon
    2:10 am May 16, 2010
    #

    heijam dah la gemok gedempol
    1:48 pm May 18, 2010
    #
    tolong la okeh.aku da malas la nak layan anonymous macam kau.kau ada masalah apa dengan aku beb?!jeles?sakit hati?aku bertindak secara professional la k.well, of coz aku x akan hilangkan apa yang kau tulis kat shoutmix aku.sebab sebagai bukti yang kau pernah serang aku di blog aku sendiri.untuk pengetahuan kau, aku memang seorang yang panas baran.sangat panas baran.tapi dalam kes ni, aku lepak je.x de rasa marah sebab aku malas da nak layan orang macam kau.ok la. kalau kau kawan aku, jom la face to face (kalau berani, sure do bro kau kenal aku kot kalau aku da marah orang.jangan la terkejut ya. AKU CABAR kau!).nampak gaya kau macam kenal sape aku kan. HAHA. WHO CARES MANUSIA MACAM KAU?! plez la ok.stop2 la benda ni.jangan buang masa untuk kutuk aku.aku x dapat pape pon.tapi kau dapat dosa.your choice.

    well, aku susah nak maafkan orang. =)

Sunday, May 16, 2010

selamat hari guru!

first of all, nak ucap selamat hari guru kepada bapaku yang tercinta ENCIK MOHAMAD NIZAM BIN MAHBOB.amik kau.nama full,.haha.pastu, makcik dan pakcik aku. ENCIK MUADZAM DAN PUAN MUNIZA. cik ling!ajar Wani BIO okeyh!haha

then, guru guru yang banyak mengajar ku . dari sekolah rendah, sampai lah ke sekolah menengah ok.

p/s: sepanjang aku sekolah dekat TIGS, sorang cikgu pon aku TIDAK pernah bagi hadiah.sebab,..... aku punya alasan yang tersendiri,.ok?

owh yes! ENCIK MOHSIN! saya sayang cikgu sangat sangat ok.walaupon cikgu bukan cikgu sekolah saya,. weeee~ ^^


Thursday, May 13, 2010

YEAH!

ok ok. harap bertenang ye semua.
hari ni aku ganti bapak aku tusyen dia.
wahaha.dorang buat aku ketawa ok.
Waine! I LOVE U LA HANDSOME BOY!
hahaha.da la cute, klakar pulak tu.
ok.hari yang happy.
knape budak budak tahun ni lagi 'baik' nak banding last year?!
xnafi la.nakal habis ok dorang tu semua.
huaaaaahhh..nanti besar aku memang nak jadi seorang pensyarah.
tapi sure jadi cikgu dulu kan?!
cute la dorang.
aku pon xde la kot masalah nak layan kerenah budak budak.
happy lagi adalah.
untuk tahun ni, aku da jaga dorang ada la dalam 5 kali?
emm..




ayah, wani penat gila ok.
tadi balik lambat.
balik balik, jaga kelas on behalf ayah.
wani nak upah....
heh


Wednesday, May 12, 2010

wakakakakakakakakakakaka!!!!!

ok.hari ni perkara yang amat MEMALUKAN
yang pernah wa buat k.
sangat MEMALUKAN seumur hidup.
xde la.
kalau wa jadi orang yang pertama or yang ketiga ok la kot.
masalahnya ni orang yang ketiga.
masa duduk tu wa ok la kan.
ble time wa, wa rasa gugup gila ok!
wakakakaka.
maka?!
timbullah segala kecelaruan di dalam otak
dan tidak boleh mengeluarkan kata kata yang
bernas yang sudah ada di dalam otak ini.
wa da x sanggup lagi nak berdepan
dengan kawan kawan wa pada hari esok.!
wakakaka.
ENOUGH!
wa xnak ingat lagi da.
wa nak lupakan apa yang berlaku.
yang sungguh memalukan wa ok.
sumpah!kalau wa jadi lagi, wa xnak orang yang ketiga.
susah nak mati lu taw?!
xde la.betol la kot.
kalau yang kedua or yang first tu senang sikit.
lu cakap je la ikot teks yang lu da prepare.
wakakaka.
kalau la kalah ok sure disebabkan wa.
sebab wa banyak gila benti tadi sebab wa gugup.
XDDD








*memang xleh bla.!!!!!

Monday, May 10, 2010

Totally MINE OK!


wahahaha..
nama dia Nur Lisa.
Cantik gila gaban ok budak ni.
adik aku.
rasmi malam tadi.
jangan kacau dia ok.!



XD

<3

Sunday, May 9, 2010

haaaaaaaaaaaaaa!!


gua jujur babe.
lepas dia keluar af, gua x tgk AF lagi dah!
hahaha.ada AF masuk.
dia la yang dapat bhai!
hahaha..
kamu handsome.
gila.
>.<
ok.sekarang aku agak cuak ye kawan-kawan.
sangat cuak.
jatuh dari langit?!
wahaha.
tadi aku on myspace.
sepanjang aku on, seramai 19 orang aku approve.
mana datang aku pon xtaw ok.
mereka....semua aku x kenal.
anyway, tq coz add i.
weee~


~calm~

good luck~

first of all.good luck aku ucapkan pada syira (dari sekolah medan) sebab nak bertanding Forum dalam minggu ni.huaaahhh..sekolah kita ] apa cte doe?korang da prepare blom?!saingan hebat wok.takot gila. (aku takot jadi macam debat) kawan aku Suria (TIGS), Syahirah (MEDAN), korang yang penting buat yang terbaik la pape pon k.adat pertandingan la kot menang kalah ni. =.=" dua dua kawan aku, tapi of coz aku nak sekolah sendiri yang menang.

.......................................................

Babe.serius punya ok.i xtaw apa yang i da buat.
gila punya.
sorry doe kalau ada buat pape.
balik teknik elok-elok.

...........................................................

Mir, sorry x rply msg kau.
kau pon cakap yang kau ada hal.
so, aku pon malas nak reply.
lagi pon aku tengah 'sick' bout _ _ _ _ _ _

...............................................................



no mood rite now.
betolbetol xde mood.
mana dia pergi n aku x taw buat salah apa dekat kau.
kalau u baca, i mintak maaf kat u la redzal.
=$

Saturday, May 8, 2010

blablabla

hw macam x nak lagi banyak.
boring gila la asyik asyik hw.
tapi memang wajib buat. =.="


..............................................................

sayu gila hati. <--part ni memang da gila ok.
serius doe. x taw pahal.
rindu gila sama dia.
da seminggu kot x contact dia.
bg msg semalam pon dia x rply.
aku x taw apa masalah dia ok.
i want my life back.!
tolong la.


T___T


Friday, May 7, 2010

TQ!

Hahaha..tq for the compliment babe.

serius.blushing tawuk!so u.cute jugak. XD

mangai!

FINE!

Aku tak tau pahal rasa semua orang macam nak marah je kan. Yang pasti, aku sungguh x paham apa yang da belaku dekat sekolah tadi. Sebab yang pertama bukan hal aku. ok tu yang pasal dorang. Hari ni memang tak ada mood la weh! Aku dilanda sakit perot yang teramat dekat sekolah td.huhu.

.......................................

Babe, sorry last nyte.masa u msg i sudah tido. =.="
lagi satu, sakit perot la babe. xlarat nak stay up.
Malam esok or malam ni kte gayot ah. XD
good luck for your SPM too.

~.~

vavavava
*winkwink*

<3

Tuesday, May 4, 2010

memang dia cantik

memang saya tidak secantik dia.
memang saya lagi muda dari dia.
memang kamu lebih sayang dia.
dan sememangnya saya rasa jeles sangat.
memang kamu lupa saya.
memang saya tidak lupakan awak.
tapi awak lupa saya. (T___T)
memang saya masih sayangkan awak.
nak buat mcm mana.
saya susah nak lupakan awak.
saya tidak paham apa da jadi dengan saya.
saya rasa kosong dan saya terlalu sukakan awak.
dan saya rasa sungguh sedih.
to one and only~



! .bebaskan lah saya dari perasaan yang serba dungu ni. !

aku sayang gila blog ini

xtaw pahal,yang penting aku sayang gila kot blog ni.da tukar banyak kali.yang ni paling aku sayang. =.=" ada makne ke?teeeeeettt!!!!sensert.wahaha.banyak kenangan la dalam blog ni.ni la tempat aku bila sedih, ni la tempat aku bila suka, happy.ni la tempat aku bila depress.ni la tempat aku bila semua yang aku x puas hati.ini lah dia tempat aku.kawan aku paling baik.kawan aku yang x kan judge aku bila aku crita dgn dia.n pada masa yang sama, dia x bg respon.hehe.ini la dia.my blog....

ok.aku tgk, makin ramai follower and aku berterima kasih sangat sangat sebab sudi follow blog yang x seberapa nak cantik ni. =.= huhu.

...........................................................

ni crita peribadi la kot.sapa nak baca, baca la.tp aku nasihat, x payah komen.aku x nak tgk pape komen pon dalam post yang ni.dua malam yang lepas, aku menghabiskan masa dengan handphone.sebab ada satu kawan ni, aku baru dapat.mulamula tu pikir memang x nak layan. masa aku call dia untuk first time sebab dia misscall aku.ok.aku sememangnya kurang gemar dan sangat benci apabila main2 kalau nak call.then, masa tu,aku tengking2 dia.huhu.tp dia lepak je.suara cool+innocent gila.dalam hati.. 'alamak mamat ni.punya la baik.aku tengking2 dia, dia buat lepak je.aku yang panas dibuatnya' ada satu part tu dia pon cakap.

dia: nak kenal boleh?
aku: aku x layan laki la.!
dia: sombong seyh.
aku: pape je la.k la, aku tgh xde mood.sorry doe kasar dengan kau.ada pape, msg je la.
dia: boleh kenal la ni?
aku: emmm..
dia: ok!

malam tu..sampai pukul 2 pagi kot.huhu.ok.memang lampau batas ok.aku pon da kenal2 dengan dia ni.form 5.sekolah teknik melaka.ex high school bp.huaaaahh..kecik je dunia.aku buzz dia ni kat fb.ok, x nafi.muka memang cute gila ok.lagi ok dari amir.huhu..sorry mir.dia klakar habis la.buat aku happy dan buat aku tidak memikirkan masalah yang menggunung tu.dan yang paling penting sekali dan paling penting dan penting yang dia sudah ada girlfren!ok.aku memang rasa terkilan la gak ok.tapi lepak gak.huhu.nama dia Redzal Amri.heh.

The End

Saturday, May 1, 2010

untuk kau


untuk kau.dedicate for u.
u know who u're.
aku taw kau baca blog aku.
even sesenyap mana pon.
aku taw yang kau datang.