Friday, October 29, 2010

selamat hari jadi!

happy birthday to you la my dear. blog! da setahun tau umur dia. *winkwink* tadi menghabiskan masa membaca segala isi yang terkandung dalam blog ni. dari zaman kejatuhan, bangun, terduduk, tersungkur, masa zaman kegemilangan. adeh. teman dalam kesedihan, kesukaan, ke'malu'an, kemarahan. segala-galanya di sini. tade tempat lain. tempat untuk mengadu, tempat mencurahkan segala-galanya. teman yang tidak pernah menjudge aku even masa tu, aku berada dalam pihak yang salah. dia tidak seperti mereka yang suka membuat andaian pada aku. menjudge aku pada first impression. aku TIDAK suka. yaaaaaaa. life! get a life! breath! bernafas selagi ada nyawa. bersyukur cepat wani! alhamdulillah~ (heaven! love you dear!=my blog!) *winkwink*





*untuk anda yang tidak suka pada 'belog' saya.
tolong bla dari sini.
tak payah nak menyebok.
aku tak pernah jemput kau.
ni je cara paling sesuai untuk 'menghalau' anda.
dengan cara baik tak nak jalan.
guna cara kasar.
that's it! 

Saturday, October 9, 2010

uhuh?

Apakah? Aku x taw kenapa Kak Ida tu benci sangat dengan kau bang. Yang kau pon sama dengan je dengan dia. Satu kepala ferum, satu kepala diamond. Macam mana nak damai? Api lawan api, sape nak kalah? Sape nak menang? Hailaaa bang, akak, x paham aku. Sorang cakap lain, sorang lagi cakap lain. Mana satu yang betul? Aku yang dengar ni pon macam apa je. Malam hari tu, Kak Ida call da la kene dengar dia membebel. Naaa, aku x kisah pon rasanya. Malam tadi abang call, kene dengar dia membebel jugak. Bagui le tuh, dua-dua membebel dengan aku. Hahahaha. Kelakar pon ada rasanya, sebab macam apa je korang ni.


*moga cepat-cepat la korang berdamai. AMIN~

Thursday, October 7, 2010

hell? HAHA

ouh huh?! HAHA ketawa la puas-puas. aku x kisah pon rasanya. suka hati kau la pu**mak! die? aku doakan. aku x mula dulu la kalau kau yang x mulakan.!

Monday, October 4, 2010

my life?

haha. gumbira huh? thanks to HIM. Dia da kurniakan one.big.family. untuk kau la wani.*winkwink* HAHA first of all, i wanna congtrz pada team yang wakil M'sia untuk competition F1?ouh, xtaw pon apa yang telah terjadi. SDAR's boys yang pergi. Ralucaf1? heh.wtv laa~ Happy untuk mereka. =) then, shotmix aku da buang. So,kiranya blog ni hanya untuk aku SAHAJA. harap maklum. Nak baca?silakan.but, don't judge me huh. orang yang kenal aku selama 16 tahun je baru boleh judge aku.ada masalah?

messy?! itu la yang terjadi sekarang ni taw x. sakit kepala! dan telah membuat keputusan untuk tinggal di kampung sampai habis final exam. maknanya sampai habis sekolah la.. bila di kampung, xde masalah nak ke sekolah rasanya sebab Cik Ling pon sekolah TIGS jugak. so, hidup boleh control la sikit kot. ada apaapa contact phone ya kawankawan.hanya 'abang', fairus dan atin je yang aku bagi taw pakai mulut sendiri.yang lain pakai blog. =) boleh je kan?

told 'ya, i love u all ouh! HAHA. <--angau overboard? *ngeeng*

abang! i love u ouh! <3 like heaven? HAHA u tooo Kak Ida!