Thursday, December 30, 2010

naik sekolah?

sumpah aku tade mood untuk ke sekolah pada hari isnin ni. kehidupan sebagai seorang pelajar akan dirasa dalam masa setahun je lagi. I'Allah. kalau diizinkan oleh DIA. Kalau umur masih panjang. Lama gila tak meng'post' kat blog ni. haha. tade masa lah. Cuti ni busy sangat. mcm-mcm keje nak kene buat. xD makan, tidur, tengok tv, main lappy, tgk movie, holiday, hangout dengan kawa. kan? tengok, nak buat 'HOMEWORK' pon tade masa. HAHA alasan yang kukuh bukan? ^^ i lioke it. haha. 

sebenarnya hati nak meraong-raong nak nangis sebab hw tak buat lagi. c'mon~. cuti untuk rehat dan bukan untuk menyiapkan kerja sekolaaah. TOLONG lah! T________T  nak tak nak malam ni kene bertungkus-lumus kene siapkan jugak. kalau tak, memang mati hidup balik, mati balik, hidup balik. tak percaya? tgk je lah nanti naik sekolah. dan bila naik sekolah, movie terminate, internet terminate. dan phone? telah disekat dengan serta mertanya T-T sungguh lah sadih bukan? itu lah life. and kalau kau baca lah bang post ni, i need you so badly untuk support aku dan encourage aku untuk study. dan untuk kau jugak apiz! aku tujukan post ni untuk kau. 

END

Friday, December 3, 2010

i'm done -.-

first of all, i wanna thank to all the follwers and sesiapa saje yang baca blog ni. *jujur, diri empunya blog tak sangka pon boleh ada ramai follower sampai mcm ni sekali. Seriously. Tak berniat nak amik taw pon sape yang follow or memfollow balik blog you guys. sebab sekarang diri empunya blog tidak begitu rajin untuk mem'blog walking' dan tidak mempunyai masa yang banyak untuk membuang masa menghadap laptopnya.
*ahaks*
TERIMAS! 
^_^

*************************************

mood->unstable.
rasa sedih gila
hesssh.
rasa nak nangis sebab terfikir dunia sangat tak adil?
entah bila blog ni nak rasa bahagia dengan cerita yang happy?
one day.
^-^
asal lagi ni doe?
aku terasa yang diri ni dah tak diperlukan oleh dia lagi.
mana kau tahu?
firasat dan tingkah lakunya?
yakin weh?
yup.
T-T
tak nak pikir bukan-bukan tapi dah jelas sangat.
dia dah tak macam dulu.
kau pon wani. dah tak macam dulu.
masing-masing membesar my dear, pemikiran pon semakin matang.
so, apa nak buat ni?
back off and see what will happen?
hati sakit sape nak ubat? 
hati sedih sape nak pujuk?
diri-sendiri kan ada?
sabar okay!
i will.kenapalah susah sangat nak spill dengan orang kau ni wani.
simpan je sagala-galanya sorang-sorang.
sebab aku takut. TAKUT kalau orang tu tak boleh percaya.
kawan ramai tak semua boleh kita spill.
itu aku.
susah nak percaya dengan manusia?
itu aku.
tabah! kau still ada DIA.
kau still ada family.
END.