Sunday, January 30, 2011

yosssssh!

I MISS YOU GUYS.
CREDIT TO my big bro, my sis and friends.
sedih laaaaa.
dah lama tak msg dengan mamat poyo tu (big bro) , 
akak yang comel,
 kawan-kawan yang 24/7 busy dan s
usah nak contact dengan kawan-kawan 
sebab mereka semua duduk HOSTEL!
tape lah, setahun je lagi ok! chaiyok you guys! =D

i love you guys <3 full of my heart.

Tuesday, January 25, 2011

why her and not me?

pernah terasa status kat atas?

terasa seperti ingin sekali untuk mencarut dan mengeluarkan kata-kata kesat demi memberhentikan kemarahan yang melampau-lampau. satu saingan yang hebat kalau berentap dengan minah tu. dengan berlatar belakangkan lagu "Big Bang - Tell me good bye" lagi lah sedih. bongek laaaaaa. rasa macam nak nangis pon ada jugak. kenapa time interview boleh tersekali dengan dia. T______T yaaaaaaaaaaaaa. terasa satu PEMBAZIRAN MEMBUANG MASA UNTUK PERGI KE INTERVIEW TU! SATU KERJA YANG SANGAT BODOH DAN BUANG MASA! dah taw tak dapat nak pergi jugak. "tak salah la kau cuba. why not try your luck? mana taw kat sana rezeki kau keee." kata salah sorang member. masalahnya bila pg inter tu mesti lah hantar harapan yang nak dapattkan jawatan tu! bodoh lah kalau tade! bengong. ada otak tak nak guna. ada akal tak nak pakai! dah la wehhhh. sabar je ok? g'luck wani. sure ada sebab kenapa kau tak dapat pangkat tu. =')


*btw, aku rasa aku lah orang yang akan 
banyak condem kat sekolah tu
dan akan melakukan jenayah? 
i'll
=D